17/04/18 - 08:48

Τοποθέτηση-φωτιά για το ποδοσφαιρικό Grexit: «Δεν είναι απειλή. Ελπίδα είναι…»

Πρέπει να το διαβάσετε!

Sportdog Team
Τοποθέτηση-φωτιά για το ποδοσφαιρικό Grexit: «Δεν είναι απειλή. Ελπίδα είναι…»
1.436views 0shares

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χρήστος Στούμπος εξέφρασε μέσω facebook δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Σκουλά.

Διαβάστε το ποστ του για την διαιτησία στο ΑΕΛ - Παναιτωλικός:

Ο Μανωλάκης, ο Βασιλάκης και οι άλλοι

Μάρκος Πάουλο: Γιατί κόκκινη, τι έκανα;
Μανωλάκης Σκουλάς: Δεν ξέρω. Έτσι μου είπαν (!!!)

Στο Φύλλο αγώνα γράφει: «Στο 21ο λεπτό έδειξα κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Gomes Marcos Paulo διότι χτύπησε με γροθιά (σ.σ. έλεος!!!) στην πλάτη αντίπαλο ποδοσφαιριστή εκτός φάσης» (!!!)
Δείτε όσες φορές θέλετε το (τραβηγμένο από τον Όλυμπο) πλάνο της nova για να διαπιστώσετε πόση φαντασία διαθέτει.

Περικλής Βασιλάκης: Μακρινή η λήψη στη φάση της αποβολής Πάουλο, καθαρό το πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε επίθεση της ΑΕΛ. Και μετά; Δεν έχει μετά. Τέλος! Το πέναλτι - μαρς στην ανατροπή του Μοράρ στο 87’, ούτε καν επίμαχη φάση δεν είναι για τον τηλεκριτικό της διαιτησίας της κρατικής τηλεόρασης;;; Ούτε άλλη φάση βρήκε από το διαιτητικό σόου; Μα τότε, αν είναι έτσι (με τη ζυγαριά Βασιλάκη), ο Σκουλάς αδίκησε την ΑΕΛ.

Βίτορ Περέϊρα: Εξακολουθεί να βρίσκεται αλλού… Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν γνωρίζει. Δεν κάνει τίποτα! Όπως στις περιπτώσεις Νεοφυτιάδη, Μάνταλου και άλλων, που επισημάναμε εγγράφως (και εμπιστευτικά) τις ενστάσεις μας και η απάντησή του ήταν «…το εξετάζουμε».

Συμπέρασμα: Τελικά το Grexit δεν είναι απειλή. Ελπίδα είναι…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ