Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Μαρτίνς, έριξε «άκυρο» στον Μαρινάκη - Μεγάλο «κόλπο» από τον Πορτογάλο
| 2018-04-17 11:15:00

Απίστευτος Μαρτίνς, έριξε «άκυρο» στον Μαρινάκη - Μεγάλο «κόλπο» από τον Πορτογάλο

Sportdog Team
Απίστευτος Μαρτίνς, έριξε «άκυρο» στον Μαρινάκη - Μεγάλο «κόλπο» από τον Πορτογάλο

Όλα... τούμπα στον Ολυμπιακό από τον νέο προπονητή.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να προανήγγειλαν μετά την οργισμένη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη μια σειρά από αλλαγές στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, ωστόσο η χθεσινή εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Κέρκυρα δεν «έδειξε» τις εξελίξεις που άπαντες περιμένουν στο Λιμάνι.

Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν κατέβασαν την U-21, ούτε καν έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας (έπαιξε μόνο και διακρίθηκε ο Μάριο Βρουσάι - ο Δημήτρης Νικολάου θεωρείται έτσι κι αλλιώς ενεργό μέλος), αλλά αντίθετα βασικοί ήταν οι ίδιοι παίκτες που έβγαλαν όλη τη χρονιά και, μάλιστα, στην 11άδα βρέθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές που, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, είναι «φευγάτοι», όπως ο Κώστας Φορτούνης, ο Κέβιν Μιραλάς και Μπίορν Ένγκελς.

Μάλιστα, στο αρχικό σχήμα υπήρξε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που λεγόταν ότι είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού, δεν έπαιξε βασικός ο Αντρέ Μάρτινς, που γραφόταν ότι θα πάρει χρόνο λόγω του παραγκωνισμού του, ενώ συνεχίστηκαν και κάποιες «ανορθογραφίες» που έκαναν «μπαμ» μέσα στη σεζόν, όπως η χρησιμοποίηση του Θανάση Ανδρούτσου στη θέση του δεξιού μπακ.

Προφανώς, λοιπόν, στο Λιμάνι έκαναν… στροφή 180 μοιρών και αποφάσισαν να μην υλοποιήσουν από τώρα το πλάνο της ριζικής ανανέωσης που έχουν στο μυαλό τους, ή με «εντολή» του Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιήθηκαν ξανά οι θεωρητικά βασικοί παίκτες, προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Μία κίνηση από τον νέο τεχνικό που μάλλον «έπιασε», καθώς άπαντες τελικά παρουσιάστηκαν μετά από πολύ καιρό «μεταμορφωμένοι» και απέδειξαν ότι δεν έχουν… ξεχάσει το ποδόσφαιρο, αλλά και πως, αν θέλουν, μπορούν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητές. Σίγουρα, επομένως, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από μόνος του αν κάποιοι παίκτες που βρέθηκαν στο «μάτι του κυκλώνα» αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Θα έχει, λοιπόν, εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις στα πλάνα ενδεκάδας και στο επόμενο παιχνίδι κι αν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα ζητήσει να «τεστάρει» πάλι τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα», ή θα δώσει ευκαιρίες σε όσους μέσα στη σεζόν ήταν «αόρατοι» για τους προηγούμενους προπονητές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags