Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυστική ανακοίνωση από ΑΕΛ: «Πέντε μέτρα οφσάιντ ο Μασούντ - Πού ευνοήθηκε η ΑΕΛ;»
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-17 14:40:00

Καυστική ανακοίνωση από ΑΕΛ: «Πέντε μέτρα οφσάιντ ο Μασούντ - Πού ευνοήθηκε η ΑΕΛ;»

Sportdog Team
Καυστική ανακοίνωση από ΑΕΛ: «Πέντε μέτρα οφσάιντ ο Μασούντ - Πού ευνοήθηκε η ΑΕΛ;»

Αναφέρθηκε στις πρόσφατες διαιτησίες της ομάδας.

 

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται σε διαιτησίες που είχε πρόσφατα, αλλά και στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της σπουδαιότητος του ημιτελικού αγώνα, τον οποίο έχει να δώσει η ομάδα μας με την επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ αύριο το βράδυ στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, απέφυγε να ανακοινώσει το οτιδήποτε σχετικά με την επιλογή του κ. Παπαπέτρου και των συνεργατών του στον συγκεκριμένο αγώνα, απέφυγε να υπενθυμίσει το τι συνέβη με τον διαιτητή Ζαχαριάδη και τον βοηθό του πρώτου ημιτελικού Μερκενίδη, όχι μόνο για τη φάση του γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ και το τι συνέβη πριν με τη γροθιά του Μοράν στον Αγκάνοβιτς και με τα 5 μέτρα οφσάιντ του γκολ του Μασούντ, αλλά και για την εν γένει διαιτησία τους, όπως π.χ. για την κάρτα στον Φατιόν, ο οποίος δεν παίζει αύριο, αλλά το να εκμεταλλεύονται αυτήν την ευπρέπεια τόσο ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν του Παναιτωλικού Δέλλας, αλλά και πολλοί γνωστοί για την απόχρωση των συναισθημάτων τους δημοσιογράφοι ραδιοφώνων και sites και να αφήνουν υπονοούμενα για δήθεν φιλική διαιτησία ενός εκ καλυτέρων και εντιμοτέρων νέων διαιτητών, του κ. Σκουλά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δεν είναι δυνατόν να μας αφήσει αδιάφορους. 

Υποβάλλουμε σε όλους ένα ερώτημα: 

Σε ποια φάση του αγώνα ΑΕΛ - Παναιτωλικός ευνοήθηκε ή ΑΕΛ; 

Της έδωσαν κάποιο φάουλ που δεν ήταν φάουλ, έδωσαν κάποιο πέναλτι που δεν ήταν πέναλτι, της χάρισαν καμιά κίτρινη κάρτα, της κατακύρωσαν κανένα γκολ που δεν ήταν γκολ, μήπως η αποβολή αυτού του μποξέρ-κατσέρ Πάουλο, που παραλίγο να σακατέψει τον Μασούρα δεν ήταν δίκαιη, μήπως εκείνη τη στιγμή της αποβολής το σκορ έπρεπε να είναι 6-1 υπέρ της ΑΕΛ και λόγω Κυριακίδη ήταν 2-1, μήπως το τελικό σκορ έπρεπε να είναι διπλάσιο; 

Η ΜΟΝΗ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Κ. ΣΚΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ Κ. ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΡΡΟΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 5-1, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ, ΚΑΚΩΣ ΩΣ ΟΦΣΑΪΝΤ. 

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους αυτούς της γνωστής αποχρώσεως, δήθεν δημοσιογράφους, ότι ο Σκουλάς ως 4ος διαιτητής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα απέβαλε τον κ. Κούγια από τον πάγκο, γιατί του ζήτησε να αποβάλει τον Νιαρχάκο και ο κ. Κούγιας τιμωρήθηκε με ένα μήνα μη εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 24.000€ πρόστιμο. 

Αυτά προς υπενθύμιση όλων αυτών των αντικειμενικών δημοσιογράφων, εκτός αν όλα αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα κάτι προετοιμάζουν, που εμείς ούτε καν το διανοούμαστε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags