Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους χορεύει στο ταψί ο Μάριν, πώς δένει «κόμπο» τον Ολυμπιακό - Τρελά πράγματα με Εμενίκε
| 2018-04-17 14:56:00

Τους χορεύει στο ταψί ο Μάριν, πώς δένει «κόμπο» τον Ολυμπιακό - Τρελά πράγματα με Εμενίκε

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους χορεύει στο ταψί ο Μάριν, πώς δένει «κόμπο» τον Ολυμπιακό - Τρελά πράγματα με Εμενίκε

Χοντρό παιχνίδι από τον Γερμανό και… ανέκδοτο από την Ισπανία.

Ένας από τα ονόματα που ακούγεται τελευταία ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό είναι κι αυτό του Μάρκο Μάριν. Μάλιστα, λέγεται ότι την υπόθεση χειρίζεται ο διάσημος μάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος ψάχνει ομάδα στον Γερμανό άσο.
 
Πάντως, στην πραγματικότητα ο Μάρκο Μάριν δεν είναι από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη «μαύρη λίστα» των Ερυθρολεύκων. Είναι, άλλωστε, από τους λίγους ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν τη φετινή σεζόν, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, όπου περνάει καλά και δεν έχει κανένα παράπονο από την ομάδα.
 
Παράλληλα, ο Μάρκο Μάριν απολαμβάνει στον Πειραιά ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, που δύσκολα μπορεί να βρει σε άλλη ομάδα, οπότε δεν έχει κανένα λόγο να θέλει να αποχωρήσει.
 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να πουλήσουν τον Γερμανό, δεν είναι στο χέρι τους, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, μένοντας ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019. Κι αυτό είναι κάτι που καθιστά τον Μάρκο Μάριν «αφεντικό» στις όποιες συζητήσεις κάνει με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για το θέμα της παραμονής του.  
 
Ανέκδοτο με Εμενίκε
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά το θέμα που προέκυψε τις τελευταία για τον Εμάνουελ Εμενίκε και τις αξιώσεις της Λας Πάλμας μοιάζει πραγματικά με ανέκδοτο. Η ισπανική ομάδα φέρεται να ζητάει από τον Ολυμπιακό το ποσό των 900.000 ευρώ από τους Πειραιώτες, καθώς υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα ήταν ενήμερη για τον τραυματισμό του παίκτη που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
 
Από τη μία, δε φαίνεται να υπάρχει καμία νομική βάση σε αυτόν τον ισχυρισμό, αλλά και ανάλογο δεδικασμένο, ενώ από την άλλη είναι εντελώς ανακριβές το ποσό που γράφεται ότι αξιώνει η Λας Πάλμας, καθώς είναι ζήτημα το κόστος για την ισπανική ομάδα να είναι 500.000 ευρώ για το διάστημα του δανεισμού του Νιγηριανού φορ (ο Ολυμπιακός δεν πήρε ούτε το λεγόμενο loan fee). Μάλιστα, η Λας Πάλμας συμφώνησε να καλύψει μόνο το εναπομείναν συμβόλαιο του παίκτη κι αυτό όχι στο 100%, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags