Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις-φωτιά από Γκαλίτσιο: «Πολύ δυνατός ο επενδυτής του ΠΑΟ - Εγώ μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ»!
| 2018-04-17 18:03:00

Αποκαλύψεις-φωτιά από Γκαλίτσιο: «Πολύ δυνατός ο επενδυτής του ΠΑΟ - Εγώ μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ»!

του Γιώργου Κτενά
Αποκαλύψεις-φωτιά από Γκαλίτσιο: «Πολύ δυνατός ο επενδυτής του ΠΑΟ - Εγώ μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ»!

Ο Έλληνας άσος μιλάει αποκλειστικά στο sportdog.gr.

Ως έναν πολύ ισχυρό οικονομικά παράγοντα, με διασυνδέσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε τον Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ στο sportdog.gr ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ο Έλληνας άσος που αγωνίζεται στη βελγική Μουσκρόν, ομάδα της οποίας απέκτησε το 90% των μετοχών ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας, αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στον σύλλογο μετά από την έλευσή του, αλλά και στην πιθανότητα εμπλοκής του με τους Πράσινους, όπως έχει γραφτεί.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη δική του παρουσία στη βελγική ομάδα, τις προτάσεις από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και στην Εθνική ομάδα.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο sportdog.gr, από έναν ποδοσφαιριστή που δεν εκτίθεται συχνά στα Μέσα. 

«Μας έχουν ενημερώσει εδώ και έναν μήνα ότι αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και αυτή η αλλαγή γίνεται για το καλό της ομάδας. Μπαίνουμε σε νέα σελίδα της ιστορίας της ομάδας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας ενημέρωσαν ότι θέλει να μείνει για πέντε χρόνια και να επενδύσει ώστε να προοδεύσει άμεσα η ομάδα», σχολίασε αρχικά για την παρουσία του Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ στην Μουσκρόν ο Γ. Γκαλίτσιος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τις αλλαγές που έχουν γίνει ή θα γίνουν άμεσα στην ομάδα: 

«Με βάση τα λεγόμενά τους θα γίνουν αλλαγές μέσα στο επόμενο διάστημα και θα επενδυθούν περισσότερα χρήματα σε νέους παίκτες. Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι θα αυξηθεί το μπάτζετ και θα έρθουν στην ομάδα καλοί παίκτες».

Το όνομά του Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού - Με βάση όσα έχεις δει από τη Μουσκρόν θεωρείς ότι μπορεί να βοηθήσει και τους Πράσινους αν εμπλακεί με την ΠΑΕ.

«Στο Βέλγιο είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν βγαίνουν πολλά στον Τύπο. Έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι στην ομάδα μας θα γίνουν ανακατάταξεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Αλλά και ότι έχει την εμπειρία για να την ανεβάσει επίπεδο. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, διάβασα το όνομά του στα Μέσα και ενημερώθηκα από φίλους στην Ελλάδα. Από ο,τι έχω καταλάβει είναι πολύ δυνατός στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο διασυνδέσεων. Αυτό ενδεχομένως να είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, το να εμφανιστεί κάποιος με αυτή την επιφάνεια και με ένα σπουδαίο fund μαζί του, καταθέτοντας σπουδαία πρόταση, δεν είναι και λίγο πράγμα».

Τα δικά σου νέα ποια είναι στη Μουσκρόν;

«Είναι μια χαρά η θητεία μου στη Μουσκρόν. Είχα υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες, με οψιόν ανανέωσης που ενεργοποιήθηκε και αυτό σημαίνει ότι έχω έναν ακόμα χρόνο εδώ. Βρήκα οικογενειακό κλίμα, φιλικό, κι αυτό με κάνει ευχαριστημένος».

Θα σε ενδιέφερε να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Όσο περνάνε τα χρόνια ποτέ δεν λες ποτέ. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν το έχω στα άμεσα σχέδιά μου. Αλλά για αργότερα δεν μπορώ να το αποκλείσω».

Το όνομά σου είχε συνδεθεί παλιότερα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Θέλεις να πούμε κάτι περισσότερο τώρα για αυτό το θέμα; 

«Όσα έχουν γραφτεί ανά διαστήματα είναι όλα αλήθεια. Στον ΠΑΟΚ χάλασε η μεταγραφή μου την τελευταία στιγμή, αλλά και για τον Παναθηναϊκό ο,τι είχε γραφτεί ήταν αλήθεια. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο».

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις δύο λόγια για την Εθνική ομάδα και πώς βλέπεις την πορεία της.

«Η Εθνική ομάδα διανύει περίοδο αλλαγής, μεταβατική περίοδο. Βλέπω ότι υπάρχουν νέοι παίκτες, που με τη βοήθεια των παλιότερων μπορούν να τα πάνε πολύ καλά μέσα στα επόμενα χρόνια. Και, φυσικά, να έχουμε ξανά καλές πορείες».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags