Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξανά για κλεψιές και αδικίες ο Λουτσέσκου: «Τολμάνε να μιλάνε για μας;»
| 2018-04-17 21:55:00

Ξανά για κλεψιές και αδικίες ο Λουτσέσκου: «Τολμάνε να μιλάνε για μας;»

Sportdog Team
Ξανά για κλεψιές και αδικίες ο Λουτσέσκου: «Τολμάνε να μιλάνε για μας;»

Νέο ξέσπασμα του Ρουμάνου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό.

Την άποψή του, ότι εκλάπησαν 9 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ επανέλαβε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη και πρόκριση επί του Πανιωνίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Aναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια μίξη συναισθημάτων εκείνη την στιγμή, πρώτα από όλα ήμουν λίγο εκνευρισμένος γιατί αντιμετωπίσαμε υπεροπτικά το παιχνίδι και περισσότερο το πρώτο μέρος. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, όχι μόνο ένα στο πρώτο μέρος και δεχθήκαμε ένα γκολ στο οποίο δεν σεβαστήκαμε κάτι που έπρεπε να κάνουμε εκείνη την στιγμή. Από εκεί ξεκίνησαν να είναι πιο έντονα τα συναισθήματα για το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε, δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει αλλά πάλι είχαμε μια σωρεία ευκαιριών που δημιουργήσαμε και θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Είναι περίεργη η κατάσταση γιατί το ποδόσφαιρο αυτό, μπορεί να σε τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Ακόμα ένα γκολ από τον Πανιώνιο και το αποτέλεσμα θα βρισκόταν σε κίνδυνο και θα υπήρξε πίεση χωρίς λόγο. Σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχει μια πρόκριση η οποία βρίσκεται στη μέση, υπάρχει ένταση, οι παίκτες είναι νέοι σε ηλικία και ενδεχομένως να μην το καταλαβαίνουν τόσο πολύ, οπότε έχω εγώ αυτή την ένταση. Πραγματικά ήθελα να πάμε στον τελικό έχοντας το απόλυτο των νικών. Για εμάς, για την νοοτροπία του συνόλου μας, νομίζω το αξίζαμε. Για όλους αυτούς τους λόγους ήμουν πιο έντονος στα συναισθήματα αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πρόσθεσε πως: «Είναι λυπηρό ότι δεν είχαμε τους φιλάθλους σήμερα, σε αυτά τα παιχνίδια θα είχαμε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, προετοιμάζοντας ουσιαστικά όλοι μαζί το παιχνίδι για τον τελικό. Δεν είναι δίκαιο αυτό που συνέβη σε εμάς, δεν είναι δίκιο για την πορεία που είχαμε φέτος. Μας έκλεψαν εννέα βαθμούς, για ένα ρόλο χαρτί, μας πήραν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε κερδίσει κανονικά και άλλα πράγματα. Δέκα παιχνίδια χωρίς κόσμο, ένας βοηθός προπονητή ο οποίος βρέθηκε στην κερκίδα για δυο μήνες, παρόλα αυτά, μπορώ να πω ότι συνεχίζουμε εμείς με την σωστή απόδοση, πάρα πολύ καλή απόδοση στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν επιτέθηκα ποτέ και δεν άσκησα κριτική σε καμιά αντίπαλη ομάδα, λέγοντας ότι είναι καλύτερη ή χειρότερη από εμάς, δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Δεν επισήμανα ποτέ λάθη τα οποία έγιναν εις βάρος άλλων ομάδων και ποτέ δεν θα το κάνω αυτό. Ξέρω πως είναι να σέβομαι τους άλλους και την δουλειά των άλλων όταν πρέπει να γίνει αυτό, αλλά θέλω να λέω την αλήθεια, θα πρέπει να λέω την αλήθεια, όπως υποσχέθηκα θα το κάνω κάθε στιγμή που μου δίνεται η δυνατότητα, και αυτό θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους, ότι έκλεψαν από εμάς. Ακούσατε ποτέ να πω στο παιχνίδι με τον Αστέρα που ήμασταν κακοί, ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω; Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από ένα ρολό χαρτί που ξετυλιγόταν να χάνουμε το ματς χωρίς καν να το παίξουμε, στο ματς με την ΑΕΚ να επικυρώνεται ένα γκολ και μετά από τέσσερα λεπτά η νικήτρια ομάδα να γίνεται χαμένη; Ακόμα και η επιτροπή που βρέθηκε στην πρωτόδικη απόφαση, ακόμα και αυτή ήταν λάθος και τολμάνε να μιλάνε για εμάς; ΘΑ πρέπει να κάτσουν σε μια γωνία και να κλείσουν το στόμα τους. Είναι απίστευτο που ζητάνε από τις επιτροπές να μας τιμωρήσουν παραπάνω! Απίστευτο! Η ζωή όμως είναι αυτή και ο θεός είναι ψηλά…».

Ερωτηθείς για το αν ο Ελ Καντουρί μπορεί να παίξει στα χαφ: «Όχι αυτή την στιγμή και θα εξαρτηθεί από καταστάσεις του παιχνιδιού, αλλά αυτή την στιγμή όχι. Για του χρόνου ίσως μπορεί να είναι μια λύση, σε κάθε περίπτωση πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, ίσως μια λύση ειδικών συνθηκών. Υπάρχει συναγωνισμός, πίεση, αυτό είναι πάρα πολύ καλό, θα πρέπει ο κάθε παίκτης που βρίσκεται στην θέση αυτή να κάνει καλά παιχνίδια, γιατί υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δοθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags