Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγριο «ξύλο» στη Football League - Βγήκαν τα... μαχαίρια μέσα στο Δ.Σ. - Τι έκανε ο Κατσουράνης
| 2018-04-18 09:43:00

Άγριο «ξύλο» στη Football League - Βγήκαν τα... μαχαίρια μέσα στο Δ.Σ. - Τι έκανε ο Κατσουράνης

Sportdog Team
Άγριο «ξύλο» στη Football League - Βγήκαν τα... μαχαίρια μέσα στο Δ.Σ. - Τι έκανε ο Κατσουράνης

Απίστευτες ατάκες, ποιοι «πλακώθηκαν». 

Οι τόνοι ανέβηκαν στο χθεσινό ΔΣ της Football League όταν ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Γιάννης Αβραντίνης ανέφερε: «Έχουμε μπλέξει με στοιχηματζίδες», κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτη Μαντζανά.

«Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;», ανέφερε ο Μαντζανάς, με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Κώστα Μπακαλάρο σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει: «Ε, όχι και όλοι στοιχηματζίδες».

Από εκείνο το σημείο και μετά οι τόνοι ανέβηκαν ειδικά με τα λεγόμενα του Γιάννη Αβραντίνη για τα παλιά χρέη της Παναχαϊκής: «Δεν θα έπρεπε να παίζετε στη Β’ Εθνική, που έχετε 7 εκατ. ευρώ χρέη», είπε με τον πρόεδρο των Πατρινών, Κώστα Μπακαλάρο να λέει σε έξαλλη κατάσταση: «Να πει εμάς στοιχηματζίδες;»

Το ΔΣ διεκόπη, με τους Μπακαλάρο, Κατσουράνη, Μαντζανά να βγαίνουν σε έξαλλοι κατάσταση από την αίθουσα, με τον παλαίμαχο άσο να σχολιάζει σε δηλώσεις του: «Μας είπε ότι έχουμε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Ποιοι είμαστε; Η Γιουβέντους;» και όταν του ζητήθηκε να μην αποχωρήσει ώστε να βρεθεί λύση είπε: «Δεν σώζεται η κατάσταση…Δεν ξανά πατάω το πόδι μου εδώ»!

Τελικά, ο Αβραντίνης αποχώρησε και όλοι οι υπόλοιποι επέστρεψαν στη θέση τους και συνεχίστηκε η συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags