Facebook Pixel Sportdog.gr | Πυροδοτεί βόμβες από Ελλάδα ο Μαρτίνς - Παίζονται στοιχήματα για διπλό «μπαμ» - Χαλάστρα ο Τίγρης;
| 2018-04-18 13:00:00

Πυροδοτεί βόμβες από Ελλάδα ο Μαρτίνς - Παίζονται στοιχήματα για διπλό «μπαμ» - Χαλάστρα ο Τίγρης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Πυροδοτεί βόμβες από Ελλάδα ο Μαρτίνς - Παίζονται στοιχήματα για διπλό «μπαμ» - Χαλάστρα ο Τίγρης;

Φούντωσαν οι φήμες για ονόματα-φωτιά, χαμός στα αποδυτήρια!

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς για τον νέο Ολυμπιακό, ειδικά μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπου «αναστήθηκαν» πολλοί παίκτες και παρουσιάζονται να έκαναν «κλικ» στον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο στην πραγματικότητα ακόμα ο νέος κόουτς των «ερυθρολεύκων» δεν έχει κάνει την παραμικρή εισήγηση στη διοίκηση.
 
Αντίθετα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει λάβει το χρόνο του για να αξιολογήσει όλους τους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία να συζητήσει με την ΠΑΕ ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι όχι. Εξελίξεις, επομένως, αναμένονται σε δύο εβδομάδες, όταν και ο Πορτογάλος τεχνικός θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα και θα έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.
 
Ενήμερος για Λάζαρο - Κουρμπέλη
 
Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση για δύο περιπτώσεις παικτών από τη Super League, που απασχολούν σοβαρά τους Πειραιώτες. Ο ένας είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και άλλος είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, για τους οποίους σας έχουμε ενημερώσει ότι στο Λιμάνι παρακολουθούν πολύ ζεστά τις εξελίξεις. 

Ενδεχομένως, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς να κληθεί να πει τη γνώμη του για τους δύο ποδοσφαιριστές που αρέσουν στους πρωταθλητές και μπορεί να γίνει κίνηση, αν και εφόσον αποχωρήσουν από τις ομάδες τους.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, που τα… στοιχήματα στην πιάτσα σχετικά με το μέλλον των δύο παικτών πέφτουν βροχή, ενώ ανάλογα «πειράγματα» φαίνεται πως υπάρχουν ήδη και εντός αποδυτηρίων, καθώς άπαντες αφουγκράζονται το κλίμα που υπάρχει για τους δύο παίκτες και την πιθανότητα να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό. 
 
Εξάλλου, η σημερινή αναφορά του «Γαύρου», ότι οι «Μασούρας και Μάνος θα είναι μόνο το ορεκτικό» προϊδεάζει τους πάντες πως στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν πολύ πιο δυνατά «χτυπήματα» από την εγχώρια αγορά, με τις περιπτώσεις των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Δημήτρη Κουρμπέλη να θεωρούνται από πολλούς οι πρώτες επιλογές στη σχετική λίστα.
 
Ρελάνς από Τίγρη;
 
Αν και για τον πρώτο, υπάρχουν οι πληροφορίες που λένε ότι αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να καλέσει ξανά τον παίκτη για ραντεβού. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, σε αυτή τη συνάντηση να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Έλληνα άσο, με τον Τίγρη, φυσικά, να έχει τη διάθεση να κρατήσει τον παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει το σενάριο για τον Ολυμπιακό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags