Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελό» κόλπο Αλαφούζου για την πώληση του Παναθηναϊκού - Τι σκάρωσε και άναψε φωτιά!
| 2018-04-18 20:16:00

«Τρελό» κόλπο Αλαφούζου για την πώληση του Παναθηναϊκού - Τι σκάρωσε και άναψε φωτιά!

Sportdog Team
«Τρελό» κόλπο Αλαφούζου για την πώληση του Παναθηναϊκού - Τι σκάρωσε και άναψε φωτιά!

Όλα πλέον στο τραπέζι πάλι και οι εξελίξεις μοιάζουν προ των πυλών.

Τρέχουν το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά την εμφάνιση του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία από την Ταϊλάνδη, Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ. 

Παράλληλα, υπάρχει στα υπόψιν και το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με το κονσόρτιουμ του "Αthens Alive", με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναγκάζεται να πάρει άμεσα κάποια απόφαση για το μέλλον της ομάδας.

Πάντως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επιδιώξεις του Ταϊλανδού επιχειρηματία και το γιατί αποφάσισε τώρα να εμφανιστεί και να κάνει την πρότασή του για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά για τους συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ και που ενδέχεται να βγουν τις επόμενες ημέρες, κάνοντας ακόμα πιο ξεκάθαρη την υπόθεση που "έσκασε" πριν λίγα 24ωρα.

Μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη με τον Ταϊλανδό, υπάρχει στο τραπέζι και η "προσέγγιση" Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου, με τον πρώτο να εμφανίζεται σίγουρος από την αρχή πως το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού δεν θα προχωρήσει περαιτέρω και πως μόνο καλό θα κάνει στο δικό του πλάνο για τους Πράσινους.

Αυτό που διαπιστώνεται, πάντως, είναι πως υπάρχει, πλέον, η επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες για το μέλλον του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψουν εξελίξεις, μετά και από την τελική έκβαση της υπόθεσης με τον Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ.

Θα έλεγε κανείς μάλιστα, ότι το όλο στόρι λειτούργησε υπέρ της λύσης Γιαννακόπουλου, ώστε να επανέλθει στην επιφάνεια. Τώρα, καλείται η κυβέρνηση να συμβάλει στο ποσοστό που της αναλογεί με τις απαραίτητες κινήσεις για την «απελευθέρωση» του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags