Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα τούμπα με Λάζαρο μετά την γκολάρα - Στα σχοινιά ο Τίγρης - «Αποκάλυψη»-βόμβα από τον παίκτη
| 2018-04-19 11:02:00

Όλα τούμπα με Λάζαρο μετά την γκολάρα - Στα σχοινιά ο Τίγρης - «Αποκάλυψη»-βόμβα από τον παίκτη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα τούμπα με Λάζαρο μετά την γκολάρα - Στα σχοινιά ο Τίγρης - «Αποκάλυψη»-βόμβα από τον παίκτη

Γιατί «στριμώχτηκε» ο Μελισσανίδης; Τι έγινε που… μαρτυράει πολλά;

To απίστευτο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέναντι στη Λάρισα, που έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, σίγουρα μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα στην «καυτή» υπόθεση της παραμονής του Έλληνα άσου στην Ένωση.

Πλέον, ο παίκτης μπορεί να πάει πιο «δυνατός» στις νέες διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ το αφεντικό των Κιτρινόμαυρων σίγουρα δεν μπορεί να επιμένει στην αρχική του θέση για την ενεργοποίηση του «+1» που προβλέπει αποδοχές 320.000 ευρώ.

Από την άποψη ότι, πλέον, είναι γενική «απαίτηση» του κόσμου της ΑΕΚ να παραμείνει ο Έλληνας άσος στην ομάδα και, μάλιστα, να πάρει το συμβόλαιο που ζητάει γιατί το αξίζει. Φάνηκε, άλλωστε, από την τρομερή αποθέωση που δέχθηκε ο παίκτης στο ΟΑΚΑ ότι οι οπαδοί τον υπεραγαπούν και δε θέλουν να τον δουν να αποχωρήσει, πόσω μάλλον για να πάει στον μισητό αντίπαλο Ολυμπιακό.

Ο Τίγρης, λοιπόν, είναι «αναγκασμένος», πια, να προσφέρει στον παίκτη το συμβόλαιο που θέλει, διαφορετικά θα τον αφήσει να αποχωρήσει, χωρίς να κάνει χρήση της οψιόν, κάτι που, βεβαίως, δεν είναι εύκολο να συμβεί, ειδικά μετά τη χθεσινή «μαγική» εμφάνιση του παίκτη, καθώς οι αντιδράσεις των οπαδών θα είναι δεδομένες.

«Ώρα», δηλώσεις και… Ολυμπιακός

Πάντως, το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος παραμένει ακόμα και τώρα «στον αέρα» αποδεικνύεται και από το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ), το οποίο κρατάει σε κάποιο βαθμό… χαμηλούς τόνους, από την άποψη ότι δεν κάνει εκτενή αναφορά στο όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ειδικά στο κεντρικό θέμα, παρά μόνο στο «μπαλκόνι» και όχι σε όλο τον χώρο.

Ενδεικτικές είναι ακόμα και οι δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος απέφυγε ξεκάθαρα να αναφερθεί στο θέμα της παραμονής του, σε αντίθεση με τα όσα δήλωνε τον περασμένο φθινόπωρο, όταν πάλι βρισκόταν σε συζητήσεις με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, που τόνιζε δημόσια «ότι αν θέλει η ΑΕΚ, τα βρίσκουμε σε πέντε λεπτά».

Πλέον, όμως, ο διεθνής εξτρέμ κρατάει διαφορετική στάση κι αυτό πολλοί το «συνδέουν» με τον… Ολυμπιακό, ο οποίος φαντάζει ένας πιθανός προορισμός του παίκτη, αν και εφόσον δεν τα βρει με την Ένωση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags