Facebook Pixel Sportdog.gr | Φωτιά σε όλα τα μέτωπα του Παναθηναϊκού - Ποιον «ψάχνουν», κακός χαμός στο Κορωπί
| 2018-04-19 22:05:00

Φωτιά σε όλα τα μέτωπα του Παναθηναϊκού - Ποιον «ψάχνουν», κακός χαμός στο Κορωπί

Sportdog Team
Φωτιά σε όλα τα μέτωπα του Παναθηναϊκού - Ποιον «ψάχνουν», κακός χαμός στο Κορωπί

Ποιος είναι ο τελικός στόχος των παικτών, γιατί αντέδρασαν σήμερα.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν, αφού την επικαιρότητα του συλλόγου μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, για την αγορά της ΠΑΕ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας φέρεται να συναντήθηκε πρόσφατα με τον Γιάννη Αλαφούζο, καταθέτοντας την πρότασή του για την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το θέμα φαίνεται να έχει ακόμα δρόμο, αφού όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, δεν έχει υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών μετά τη συνάντησή τους, δείγμα του ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ακόμα.

Άλλωστε, ο Πιεμπονγκσάντ σε καμία περίπτωση δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση στην αντιπρόταση του Αλαφούζου, αντιθέτως οι πληροφορίες αναφέρουν πως του μετέφερε ότι θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του τις επόμενες μέρες.

Πάντως, τα δεδομένα της υπόθεσης είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στο εγχείρημα του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Όχι μόνο αυτό, αλλά ουσιαστικά πρότεινε τη συνεργασία των δύο πλευρών μέσω της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Πιεμπονγκσάντ και της στέγασης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με την προϋπόθεση ότι θα τεθεί σε εφαρμογή το πρότζεκτ «Athens Alive».

Αυτό, σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, είναι μόνο θετικό σημάδι για την επόμεμη μέρα του Παναθηναϊκού και το τριφύλλι αργά ή γρήγορα θα βαδίσει στο δρόμο της εξυγίανσης.

Κινητοποιήσεων συνέχεια για τους παίκτες

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα του συλλόγου, οι παίκτες του Τριφυλλιού απείλησαν πως προτίθενται να προχωρήσουν ξανά σε αποχή από τις προπονήσεις εάν δεν λάβουν το υπόλοιπο 70% της δόσης Δεκεμβρίου έως την Τρίτη. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να συμβεί, όπως έλεγε στο προπονητικό τιμ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, συνεπώς αναμένονται εξελίξεις και στο εν λόγω μέτωπο.

Οι παίκτες από την πλευρά τους, θεωρούν ότι είναι κομβικής σημασίας το να πιέσουν τώρα όσο μπορούν προκειμένου να λάβουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού με την αβεβαιότητα που επικρατεί για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο, αντιλαμβάνονται ότι όλα είναι ρευστά και δεν μπορούν να ποντάρουν σε τίποτα μετά το τέλος της σεζόν.

Πρόθεσή τους είναι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να λάβουν μέρος των οφειλομένων που αντιστοιχεί στον Μάρτιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα… φιλόδοξο και δύσκολο. Το κυνηγούν, πάντως, μέσω πιέσεων που ασκούν στη διοίκηση και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν ξανά σε αποχή, αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags