Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο ξέσπασμα Κατσουράνη στο sportdog - «Σιχάθηκα και έφυγα, πήγα να πάρω το παιδί μου»!
| 2018-04-20 10:17:00

Απίστευτο ξέσπασμα Κατσουράνη στο sportdog - «Σιχάθηκα και έφυγα, πήγα να πάρω το παιδί μου»!

Sportdog Team
Απίστευτο ξέσπασμα Κατσουράνη στο sportdog - «Σιχάθηκα και έφυγα, πήγα να πάρω το παιδί μου»!

Πήρε θέση για τον «πόλεμο» στη Football League και τις «κατηγορίες».

Άνοιξη είναι και στο «περιβόλι» της  Football League ανθούν τούτη την εποχή όλα τα «φρούτα» και «ζαρζαβατικά».

Στη τελευταία συνεδρίαση, όπως είναι γνωστό, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

Κυρίαρχο θέμα ήταν το… στοίχημα και τα πολλά υπονοούμενα από τον εκπρόσωπο της Καλλιθέας, Γιάννη Αβραντίνη, που έβαλε φωτιά στα τόπια. Αφήνοντας αιχμές για τον  Απόλλωνα Λάρισας και άλλες ομάδες. Κι ενώ είχε τραβηχτεί η «φωτογραφία» των «στοιχηματζήδων» της παρέας, ένιωσε θιγμένος ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και πρόεδρος της Κώστας Μπακαλάρος, που συμμετείχε στη συνεδρίαση μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Κατσουράνη.

«Όταν αναφερόσαστε σε στοιχηματζήδες να κάνετε τους αναγκαίους διαχωρισμούς. Εμείς, σαν Παναχαϊκή είμαστε μακριά από τέτοιες ιστορίες», είπε εμφανώς χολωμένος ο Κώστας Μπακαλάρος, που ένιωσε ότι επιχείρησαν κάποιοι να βάλουν την Πατρινή ΠΑΕ στο ίδιο σακί με τους… πονηρούληδες του στοιχήματος.

Εξάλλου, στη Πάτρα πολλοί Παναχαϊκώτες ήταν έξαλλοι με τον Γιάννη Αβραντίνη επειδή είπε ότι η Παναχαϊκή χρωστάει 7 εκατ. ευρώ και χαριστικά παίζει στη Β’ Εθνική.

Ο Κώστας Μπακαλάρος και Κώστας Κατσουράνης μάλλον πιάσθηκαν… αδιάβαστοι και γι’ αυτό αντέδρασαν χλιαρά, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκειες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Πρώτον, τα χρέη της ΠΑΕ δεν ήταν 7, αλλά 2,7 εκατ. ευρώ. Και δεύτερον, η νυν διοίκηση της ΠΑΕ απηλλάγη (και δικαίως) από αυτά τα χρέη, όμως βαραίνουν προηγούμενες διοικήσεις, άρα δεν έγινε κάποια χάρη.

Στα της συνεδρίασης, όπως είναι γνωστό, οι θιγμένοι εξεμάνησαν και έφυγαν από την αίθουσα.

Ο Κώστας Κατσουράνης ρωτήθηκε από το sportdog.gr και ήταν λακωνικός: «Πάρε τον Πρόεδρο να σου σχολιάσει τη κατάσταση. Εγώ σιχάθηκα κι έφυγα. Άλλωστε, είχα πει στον εαυτό μου ότι θα φύγω, γιατί έπρεπε να πάω στο σχολείο για να πάρω το παιδί μου»!

Ομολογουμένως, εκπληκτική η «ντρίπλα» από παλαίμαχο άσο. Αν και εδώ που τα λέμε, τι νόημα θα είχε να παραμείνει σ’ αυτό το άλλο «σχολείο» της αναξιοπιστίας και της στοιχηματικής διαφθοράς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags