Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό deal ο Κούγιας, εκεί δίνει τον παικταρά - Ποιον παίρνει για αντάλλαγμα από μεγάλη ομάδα!
| 2018-04-20 19:50:00

Τρελό deal ο Κούγιας, εκεί δίνει τον παικταρά - Ποιον παίρνει για αντάλλαγμα από μεγάλη ομάδα!

Sportdog Team
Τρελό deal ο Κούγιας, εκεί δίνει τον παικταρά - Ποιον παίρνει για αντάλλαγμα από μεγάλη ομάδα!

Η συμφωνία τρέχει και αναμένονται εξελίξεις. Όλο το παρασκήνιο.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δραστηριοποιηθεί έντονα στην ελληνική αγορά στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο και ένας από τους παίκτες που έχουν συνδεθεί με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Γιώργος Μασούρας της ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, διέψευσε πως ο παίκτης έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, αν και όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο ότι η μεταγραφή δύσκολα θα χαλάσει.

Όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί ο τρόπος να γίνει ο Μασούρας παίκτης των Πειραιωτών, με τον Κούγια ουσιαστικά να κάνει κινήσεις τακτικής ώστε να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για την ομάδα του.

Άλλωστε, η ΑΕΛ παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την αγορά του νεαρού δεξιού μπακ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη και μένει να ξεκαθαρίσει το ποσό της μεταγραφής.

Μάλιστα, ακούγεται έντονα πως πέραν του οικονομικού υπάρχει πιθανότητα να παραχωρηθεί ως δανεικός στην ΑΕΛ ως αντάλλαγμα ο Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο από τον Αστέρα Τρίπολης. Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό εκφράζουν τη σιγουριά ότι η φόρμουλα απόκτησης του Μασούρα θα βρεθεί, ενώ από την πλευρά του ο Κούγιας προσπαθεί η πώληση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή να είναι όσο το δυνατόν πιο επικερδής για τη Λάρισα.

Σφήνα του ΠΑΟΚ για Μασούρα;

Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην επίσημη θέση της για τον Μασούρα η ΑΕΛ έκανε λόγο περί προτάσεων κι άλλων ΠΑΕ για τον παίκτη. Τα ονόματα των ομάδων που ενδιαφέρονται δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως είναι εύλογο το ερώτημα του αν μία από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει δεξιό μπακ.

Πάντως, οι άνθρωποι του Δικεφάλου υποστηρίζουν ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του άσου της ΑΕΛ. Παρ’ όλα αυτά, όσο η υπόθεση προχωρά δεν αποκλείεται να μπουν και οι Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι της απόκτησής του, αφενός για να μην τον αφήσουν να πάει σε άμεσο ανταγωνιστή και αφετέρου για να αυξηθεί η τιμή του παίκτη για τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags