Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Αυλωνίτης; Άλλος φεύγει και... βάζει τη θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού!
| 2018-04-20 18:24:00

Ποιος Αυλωνίτης; Άλλος φεύγει και... βάζει τη θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Ποιος Αυλωνίτης; Άλλος φεύγει και... βάζει τη θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού!

Μεγάλος κίνδυνος για το Τριφύλλι από ξένο άσο!

Τα προβλήματα στον φετινό Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειωμό, αφού οι παίκτες της ομάδας έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους για τα χρήματα που τους χρωστά η διοίκηση.

Πρόσφατα οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε αποχή, κάτι που απειλούν να κάνουν και δεύτερη φορά, ενώ πριν από λίγες μέρες ο Τάσος Αυλωνίτης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την ομάδα, ζητώντας τη λύση του συμβολαίου του και μάλιστα χαρίζοντας χρήματα για να το πετύχει.

Ωστόσο, ο Έλληνας άσος ίσως να μην είναι ο μόνος που θα πει πρόωρα «αντίο» στο Τριφύλλι!

Όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες και επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Σπύρος Μαραγκός, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει θέσει επίσης εαυτόν εκτός ομάδας, ζητώντας να μην αγωνίζεται.

«Έχει και αυτός κάποια θέματα. Ήταν πολύ σοβαρός επαγγελματίας, για να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο σίγουρα κάτι σοβαρό έχει γίνει. Μέχρι τώρα ξέρω πως έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Όπως και ο Αυλωνίτης που έφυγε ξαφνικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραγκός για το θέμα του διεθνούς δεξιού μπακ.

Το «διαζύγιο» με τον Αυλωνίτη ήταν… βελούδινο, όμως για τον Κουλιμπαλί εκφράζονται φόβοι πως τα πράγματα δεν θα κυλήσουν τόσο ομάδα για τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί εκτός του αισιόδοξου σεναρίου, που αναφέρει ότι ο Αφρικανός θα επιδιώξει να «σπάσει» το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει, υπάρχει και ένα πιο δυσοίωνο, που προβλέπει ότι θα διεκδικήσει την ελευθέρας του καταθέτοντας προσφυγή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags