Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που θα συζητηθεί για Τζούρτζεβιτς – Ποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει;
| 2018-04-20 21:50:00

Δήλωση που θα συζητηθεί για Τζούρτζεβιτς – Ποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει;

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί για Τζούρτζεβιτς – Ποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει;

Τι αναφέρουν για το σενάριο;

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ωστόσο η εικόνα του δεν δικαίωσε αυτούς που εισηγήθηκαν την απόκτησή του. Ο Σέρβος όμως παραμένει καυτό όνομα στην πατρίδα του. Μάλιστα η Παρτιζάν είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθεί την πορεία του και είναι θετική σε ενδεχόμενη επιστροφή.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ, μίλησε στην ιστοσελίδα «Kurir» για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Ίλιεφ σημείωσε πως το θέμα είναι ανοιχτό ενόψει καλοκαιριού τονίζοντας πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου ενδιαφέρεται για τον επαναπατρισμό του Σέρβου επιθετικού.

«Είναι λογικό για τέτοιους είδους παίκτες, να εμπλέκεται το όνομά τους σε μία πιθανή μεταγραφή. Αυτό μπορεί να το συζητήσουμε το καλοκαίρι, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες να φύγει από τον Ολυμπιακό», ήταν η απάντησή του Σέρβου παράγοντα σε ερώτηση για την πιθανή απόκτηση του Ούρος Τζούρτζεβιτς από τους «ερυθρόλευκους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags