Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό θρίλερ για την έφεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Απίθανα σενάρια που τινάζουν τα πάντα
| 2018-04-20 22:03:00

Τρομερό θρίλερ για την έφεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Απίθανα σενάρια που τινάζουν τα πάντα

Sportdog Team
Τρομερό θρίλερ για την έφεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - Απίθανα σενάρια που τινάζουν τα πάντα

Γιατί αργεί η απόφαση της έφεσης; Ολα όσα ακούγονται εδώ.

Συνεχίζεται τo… σίριαλ με την απόφαση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, που διεκόπη, καθώς πιθανότατα την Δευτέρα θα πάρει την απόφασή της η επιτροπή εφέσεων. Θυμίζουμε ότι το αίτημα των Θεσσαλονικιών είναι να «πέσει» η ποινή που τους επιβλήθηκε (-3 βαθμοί φέτος, -2 για την επόμενη σεζόν και 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) και παράλληλα να κατακυρωθεί υπέρ τους το ντέρμπι και να θεωρηθεί η ΑΕΚ υπεύθυνη για τη διακοπή της αναμέτρησης.

Η επιτροπή εξετάζει όλα τα στοιχεία και τα υπομνήματα που κατέθεσαν οι δύο ομάδες, ενώ το κλίμα που εισπράττεται το τελευταίο διάστημα από τις δύο πλευρές φανερώνει ότι πάμε για… θρίλερ!

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και τα διάφορα blogs από τη Θεσσαλονίκη, με βάση τα οποία στον ΠΑΟΚ είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι η ομάδα τους θα δικαιωθεί. Στον Βορρά υποστηρίζουν ότι τα στοιχεία είναι ακράδαντα υπέρ του Δικεφάλου και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη έστω και την ύστατη στιγμή, όπως ακριβώς συνέβη μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (όταν η τιμωρία του ΠΑΟΚ «έπεσε» από την επιτροπή εφέσεων).

Αντίστοιχα, στην ΑΕΚ υπάρχει έντονη ανησυχία, τη στιγμή που η Ένωση -με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα- ετοιμάζεται για φιέστα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή, καθώς με νίκη κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» θεωρούν ότι η ομάδα τους πρέπει να δικαιωθεί, όμως από την άλλη η μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης τούς δημιουργεί καχυποψία. Ειδικότερα από τη στιγμή που έχουν εκφράσει από την πρώτη στιγμή τη δυσπιστία τους προς το πρόσωπο του δικαστή Σκουτέρη, για τον οποίο άλλωστε είχαν καταθέσει αίτημα εξαίρεσης στην εκδίκαση της υπόθεσης. Όπως λένε στην ΑΕΚ, ο Σκουτέρης άλλαξε την ιστορία μια φορά (σ.σ. με την απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός) και φοβούνται πως δεν θα έχει κανέναν ενδοιασμό να το κάνει και δεύτερη!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags