Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Γι’ αυτόν τον πιτσιρικά «τα σκάει» ο Ιβάν - Τους πρόλαβε όλους, πότε βάζει τα ασπρόμαυρα
| 2018-04-21 15:45:00

Απίστευτο: Γι’ αυτόν τον πιτσιρικά «τα σκάει» ο Ιβάν - Τους πρόλαβε όλους, πότε βάζει τα ασπρόμαυρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: Γι’ αυτόν τον πιτσιρικά «τα σκάει» ο Ιβάν - Τους πρόλαβε όλους, πότε βάζει τα ασπρόμαυρα

Μεγάλη «επένδυση» για τον ΠΑΟΚ, ποιον νεαρό άσο «καπαρώνει».

Σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει «κλείσει» τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού.

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη από τις δεδομένες επαφές που είχαν γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Δικέφαλος του Βορρά απέκτησε στην ουσία τον «πρώτο λόγο» για τον νεαρό αμυντικό.

Στην Τούμπα όντως ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον 19χρονο στόπερ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια νέα, επίσημη κίνηση για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Ενδεχομένως αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον, ωστόσο ακόμα κι αν αποκτηθεί ο παίκτης, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στην ομάδα του Αγρινίου ως δανεικός, προκειμένου να «ψηθεί» περισσότερο, μιας και στην Τούμπα θεωρούν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στην ουσία, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ με αυτή την ενέργεια θέλει να προλάβει τους υποψήφιους «μνηστήρες» και να «καπαρώσει» έναν παίκτη που θεωρείται πολύ ταλαντούχος και εξελίξιμος.

Όσον αφορά τώρα το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής, αν όντως ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει την τελική πρόταση, αναμένεται να δώσει συνολικά 700.000 ευρώ στον Παναιτωλικό, ένα ποσό που θεωρείται, φυσικά, πολύ μεγάλο για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 19 ετών…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags