Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή χειρονομία της ΑΕΚ – Στο ΟΑΚΑ οι εργάτες που χτίζουν την Αγιά Σοφιά
| 2018-04-21 17:45:00

Φοβερή χειρονομία της ΑΕΚ – Στο ΟΑΚΑ οι εργάτες που χτίζουν την Αγιά Σοφιά

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φοβερή χειρονομία της ΑΕΚ – Στο ΟΑΚΑ οι εργάτες που χτίζουν την Αγιά Σοφιά

Η Ένωση κάλεσε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό όλο το προσωπικό που δουλεύει στη Φιλαδέλφεια.

Πάρτι αναμένεται να στηθεί από τους οπαδούς της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλούνται συνεχώς, αφού μέχρι το βράδυ της Παρασκευής είχαν προπωληθεί 45.000, ενώ το Σάββατο άνοιξαν δύο ακόμα θύρες (32-34). Όπως καταλαβαίνετε, την Κυριακή δεν αποκλείεται να σημειωθεί sold out και να μην πέφτει καρφίτσα στο ΟΑΚΑ, το απόγευμα της Κυριακής.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τον κόσμο σε επαγρύπνηση, προκειμένου να είναι σε επιφυλακή και να αποφευχθεί προβοκάτσια. Ναι μεν τονίζει, ότι το παιχνίδι δεν είναι φιέστα, παραδέχεται όμως, ότι λόγω του χαρακτήρα του, έχει λάβει διαστάσεις εορτής. Μην ξεχνάμε, ότι το 2018 είναι μία χρονιά γεμάτη για την οικογένεια του Δικεφάλου.

Η ομάδα είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια και από αυτή του νταμπλ μετά από 40 χρόνια. Η ΑΕΚ έμεινε αήττητη στο Europa League κάνοντας μία εκπληκτική πορεία μέχρι τους 16 της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα οι οπαδοί της ζούνε το όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού από τον Ιούλιο του 2017 ξεκίνησαν οι εργασίες προετοιμασίας της έκτασης και τον Γενάρη του 2018 άρχισε να χτίζεται το γήπεδο.

Μάλιστα η Ένωση προέβη σε μία συμβολική χειρονομία για το ματς με τον Λεβαδειακό. Προσκάλεσε τα συνεργεία που εργάζονται στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς να παρακολουθήσουν μαζί με τους χιλιάδες Ενωσίτες την αναμέτρηση. Αυτό είναι μία κίνηση ευχαριστίας από πλευράς ΑΕΚ προς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν το 100% για να χτιστεί το σπίτι του Δικεφάλου, αυτό που έχασε πριν 15 χρόνια.

Χειριστές μηχανημάτων και βαρέων οχημάτων, σιδεράδες, καλουπατζήδες, μπετατζήδες θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Μιλάμε για προσωπικό που ξεπερνά τα 100 άτομα, τα οποία θα γιορτάσουν την Κυριακή μαζί με τους Ενωσίτες που θα κατακλύσουν το στάδιο. Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags