Facebook Pixel Sportdog.gr | Σηκώνει κούπα ο αρχηγός – Πήρε Μάνταλο στην αποστολή ο Χιμένεθ
| 2018-04-21 20:15:00

Σηκώνει κούπα ο αρχηγός – Πήρε Μάνταλο στην αποστολή ο Χιμένεθ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σηκώνει κούπα ο αρχηγός – Πήρε Μάνταλο στην αποστολή ο Χιμένεθ

Θα τρελαθούν οι Ενωσίτες με την παρουσία του ηγέτη της ομαδας.

Η ΑΕΚ αυτή τη σεζόν έπαιξε σε τρεις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, λαβώθηκε με σοβαρούς τραυματισμούς, βρήκε όμως λύσεις και κόντρα στον Λεβαδειακό, θέλει έναν πόντο για να εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

Ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της σεζόν ήταν ο Πέτρος Μάνταλος που υπέστη ρήξη χιαστών τον Οκτώβριο, στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Ο αρχηγός της Ένωσης υποβλήθηκε σε επέμβαση, έκανε αποκατάσταση και μετά από 6 μήνες επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Έφτασε η στιγμή που ο Μάνταλος θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. 174 ημέρες μετά τον τραυματισμό του ο ηγέτης του Δικεφάλου συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Έτσι ο Πέτρος Μάνταλος θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει αγωνιζόμενος το πρωτάθλημα με την εξασφάλιση της κατάκτησής του και αφού βεβαίως βγει η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η οποία έχει καθυστερήσει τραγικά, παρά τις πιέσεις από FIFA και UEFA, να αποδοθεί γρήγορα δικαιοσύνη.

Δείτε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν ο Ογκνιεν Βράνιες που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και ο Σέρχιο Αραούχο την πρώτη από τις δύο. Θα εκτίσει τη δεύτερη την άλλη Κυριακή στην Κέρκυρα. Αμφότεροι έχουν από 7 κίτρινες κάρτες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags