Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόσο σοβαρά πράγματα είναι αυτά; - Τι λέει ο Αλαφούζος στον Ταϊλανδό - Θα είναι φιάσκο αν...»
| 2018-04-21 22:22:00

«Πόσο σοβαρά πράγματα είναι αυτά; - Τι λέει ο Αλαφούζος στον Ταϊλανδό - Θα είναι φιάσκο αν...»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Πόσο σοβαρά πράγματα είναι αυτά; - Τι λέει ο Αλαφούζος στον Ταϊλανδό - Θα είναι φιάσκο αν...»

Καυτές ατάκες πράσινου ρεπόρτερ για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Ζωντανεύουν οι ελπίδες σωτηρίας του Παναθηναϊκού μετά τις εξελίξεις που ήρθαν στο φως το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως ενημερωθήκατε από το sportdog.gr ο Γιάννης Αλαφούζος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποδέχεται την πρότασης της Pan Asia και εφόσον υπάρξει συμφωνία αυτό σημαίνει, ότι το Τριφύλλι γυρίζει οριστικά σελίδα! Τίποτα όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει και οι οπαδοί των πρασίνων θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. καθώς το βράδυ του Σαββάτου, από την πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή υπήρξε διαρροή πως το... ναι του Αλαφούζου είναι "μαϊμού"!

Μιλώντας στο sportdog.gr o Διονύσης Δεσύλλας εμφανίστηκε συγκρατημένος όσον αφορά το επικείμενο ντιλ. Ο διευθυντής του panathinaikos24.gr και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM υποστήριξε, ότι πρέπει να τοποθετηθεί η πλευρά του Ταϊλανδου επιχειρηματία που ηγείται της Pan Asia, ενώ σχολίασε και το ζήτημα με την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το Athens Alive.


Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποιο είναι το πρώτο ρεπορτάζ που βγαίνει από την ανακοίνωση της συμφωνίας;

«Πρέπει να δούμε πρώτα ποια θα είναι η αντίδραση από πλευράς Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το εξής. Έχουμε μία συνολική πρόταση 27 εκατ.Ευρώ όπως λέει και στην επιστολή του ο Γιάννης Αλαφούζος. Η πρόταση αυτή έχει να κάνει με τα 13 εκατ.Ευρώ που είναι τα χρέη της ΠΑΕ, 7 εκατ.Ευρώ για το προπονητικό και άλλα τόσα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Και όπως έχει πει η πλευρά του Παϊρόι, βάζει και 20 εκατ.Ευρώ για να τρέξει η ομάδα την επόμενη σεζόν. Τα χρέη του Παναθηναϊκού είναι 26 εκατ. Ευρώ. Τα 13 σύμφωνα με την πρόταση είναι να τα βάλει ο Παϊρόι και τα άλλα 13 ο Αλαφούζος».

Υπάρχει κάτι στην όλη ιστορία που σε κάνει επιφυλακτικό;

«Για να είμαι ειλικρινής, εμένα με προβλημάτισε να βγάζει δυσαρέσκεια για οικονομικό έλεγχο, ενώ πρώτα έκανε την πρόταση. Δηλαδή πως κάνεις την πρόταση χωρίς να έχεις κάνει τον έλεγχο; Εδώ επί της ουσίας ο Γιάννης Αλαφούζος πετάει το μπαλάκι στον Ταϊλανδό, του λέει, ότι συμφωνεί σε όλα και κάνει το επόμενο βήμα για να γίνει το ντιλ. Τώρα, ή θα απαντήσει ο Ταϊλανδός και θα αλλάξει σελίδα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα σωθεί ή δεν θα απαντήσει και θα οδηγηθούμε σε φιάσκο. Θα πρέπει να περιμένουμε αντιδράσεις τις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε».

Έπρεπε ο Γιάννης Αλαφούζος να περιμένει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

«Το ζήτημα είναι, ότι τώρα ο Παναθηναϊκό καίγεται για χρήματα. Το θέμα του Γιαννακόπουλου εξαρτάται από την κυβέρνηση. Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα. Και επισημαίνω ξανά, ακόμα δεν μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία με τον Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ».

Μπορεί να μπει η Pan Asia στην ΠΑΕ και ταυτόχρονα να προχωρήσει το σχέδιο του Athens Alive;

«Δεν γνωρίζω αν μπορεί να συμβεί παράλληλα κάτι τέτοιο. Δεν μου φαίνεται και εφικτό».

Τι περιμενεις από τις εξελίξεις;

«Η πρόταση είναι για το 74% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι να μπούνε τα χρήματα. Είμαστε στη φάση “show me the money”. Αυτό λέει ο Αλαφούζος στον Παϊρόι, για να προχωρήει το ντιλ. Αν μπούνε αυτά τα χρήματα ο Παναθηναϊκός σώζεται. Το θέμα είναι να μπούνε αυτά τα λεφτά και να συμφωνήσουν άμεσα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, για να περιμένουμε πλέον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags