Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάνε βόμβες στον Άρη - Έτσι «χτυπάει» τους μεγάλους - Πρώτη μεταγραφή με πρώην των αιωνίων
| 2018-04-22 09:00:00

Σκάνε βόμβες στον Άρη - Έτσι «χτυπάει» τους μεγάλους - Πρώτη μεταγραφή με πρώην των αιωνίων

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάνε βόμβες στον Άρη - Έτσι «χτυπάει» τους μεγάλους - Πρώτη μεταγραφή με πρώην των αιωνίων

Δυναμικό come back από τους Κίτρινους, ηχηρές απαντήσεις από τον Καρυπίδη.

Ο Άρης επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ και ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν πάνω στο πλάνο της επόμενης σεζόν, το οποίο προβλέπει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και πιθανότατα και αντικατάσταση προπονητή.

Οι Κίτρινοι ήδη έχουν κάνει κάποιες επαφές με μάνατζερ και παίκτες, οι οποίοι βλέπουν θετικά πλέον την προοπτική του Άρη, καθώς επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία με σταθερές βάσεις και ικανός να ανακτήσει σιγά – σιγά τον χώρο που του αναλογεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν, μεταξύ άλλων, έχουν χτυπήσει και την πόρτα του Τάσου Αυλωνίτη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο 28άχρονος στόπερ δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε κι έτσι με δεδομένα και τα προβλήματα που επικρατούν στο Τριφύλλι ζήτησε να φύγει από την ομάδα, ώστε να βρει άλλο σύλλογο, όπου θα έχει μεγαλύτερο ρόλο και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Άρης, σύμφωνα και με όσα έλεγε ο ίδιος ο παίκτης πριν φύγει από το Κορωπί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Αυλωνίτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Καρυπίδη, ο οποίος ήταν και αυτός που έκλεισε τη συμφωνία με τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

Το αφεντικό του Άρη, όπως λέει και στους συνεργάτες του, είναι αποφασισμένος να σπρώξει χρήμα για την ενίσχυση της ομάδας, καθώς θέλει ένα δυνατό σύνολο στην Σούπερ Λιγκ, το οποίο θα κοντράρει τους μεγάλους και παράλληλα θα… δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags