Facebook Pixel Sportdog.gr | Kι όμως, αυτό είναι το μεγάλο «μπαμ» του Κούγια - Έτοιμος να προκαλέσει... σεισμό, δήλωση-φωτιά
| 2018-04-22 10:00:00

Kι όμως, αυτό είναι το μεγάλο «μπαμ» του Κούγια - Έτοιμος να προκαλέσει... σεισμό, δήλωση-φωτιά

Sportdog Team
Kι όμως, αυτό είναι το μεγάλο «μπαμ» του Κούγια - Έτοιμος να προκαλέσει... σεισμό, δήλωση-φωτιά

Πλήρης επιβεβαίωση του sportdog.gr για τον κορυφαίο ποινικολόγο.

Νικολόπουλος: Γιατί όχι Αρχηγός ο Αλέξης Κούγιας;  «Είμαι βαθειά πεπεισμένος ότι υπάρχει πολιτικό κενό στο χώρο της κοινωνικο-πατριωτικής  κεντροδεξιάς. Λείπει από το πολιτικό σκηνικό ο αντι- ΣΥΡΙΖΑ της άλλη πλευράς».

Τα πιο πάνω με έμφαση τα υποστήριξε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισής του στο Vergina TV της Θεσσαλονίκης, που αναμεταδίδεται από το ART καθώς και πολλούς περιφερειακούς σταθμούς της χώρας.

Ο μαχητικός Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής δεν αρκέσθηκε στην πολιτική ανάγκη- συνένωσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου σ’ ένα νέο «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς», εκτίμης,  ότι το πολιτικό κενό που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις ως «κανένα κόμμα» και συγκεντρώνει το 42% των πολιτών χρειάζεται να καλυφθεί. «Τον κόσμο, αυτό, μόνον ένας νέος αρχηγός με τα χαρακτηριστικά του Αλέξη Κούγια μπορεί να συσπειρώσει», είπε χαρακτηριστικά. Ο Νίκος Νικολόπουλος εν συνεχεία σκιαγράφησε το προφίλ του επικεφαλής ενός τέτοιου εγχειρήματος και είπε περίπου όσα έγραψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ το sportdog.gr:

«Συγκινήθηκα με την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Λάρισα που ανέγραψε στις φανέλες των παικτών της τα επώνυμα του ήρωα πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου και των φυλακισμένων στρατιωτικών μας Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτριου Κουκλατζή, που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Αυτά τα αισθήματα δυστυχώς, οι πολιτικοί αρχηγοί τα σνομπάρουν…

Ασφαλώς, όμως, έχει ισχυρισμό πατριωτικό συμβολισμό η πρωτοβουλία του Προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια. Να, λοιπόν, που υπάρχουν πετυχημένοι, εργατικοί, αυτοδημιούργητοι σαν τον Αλέξη Κούγια που μπορούν να ηγηθούν μιας νέας, μεγάλης, αναγεννητικής εθνικής προσπάθειας
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags