Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό νέο για την ΑΕΚ το πρωί της Κυριακής - Χαμός το απόγευμα στο ΟΑΚΑ - Μάθε με ένα κλικ!
| 2018-04-22 10:14:00

Τρομερό νέο για την ΑΕΚ το πρωί της Κυριακής - Χαμός το απόγευμα στο ΟΑΚΑ - Μάθε με ένα κλικ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρομερό νέο για την ΑΕΚ το πρωί της Κυριακής - Χαμός το απόγευμα στο ΟΑΚΑ - Μάθε με ένα κλικ!

Που μπορούν να προμηθευτούν οι Ενωσίτες τα μαγικά χαρτάκια;

Ο ξεσηκωμός που επικρατεί στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετατράπηκε από τον κόσμο σε γιορτή φιέστας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Λόγω του χαρακτήρα της αναμέτρησης οι Ενωσίτες εξάντλησαν μαζικά τα εισιτήρια όλες τις προηγούμενες ημέρες και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ άνοιγε συνεχώς θύρες, προκειμένου να εξυπηρετησει τους οπαδούς της που θα συρρεύσουν από κάθε πλευρά της Ελλάδας και του πλανήτη (μέχρι και από το Χονγκ Κονγκ έκλεισαν εισιτήρια), για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου μετά από 24 χρόνια.

Μάλιστα η ΑΕΚ το πρωί της Κυριακής προχώρησε στο άνοιγμα των δύο τελευταίων θυρών του ΟΑΚΑ που ήταν κλειστές μέχρι χθες. Συγκεκριμένα τέθηκαν προς διάθεση εισιτήρια για τις θύρες 31 (15 Ευρώ) και 33 (10 Ευρω). Λίγα εισιτήρια υπάρχουν ακόμα στις θύρες 32 και 34.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που δεν έχουν κλείσει το εισιτήριό τους διαδικτυακά, μπορούν να προμηθευτούν στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, τα οποία θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Αξίζει να επισημανθεί, ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ανοίγει ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο από τη μέρα της επιστροφής της ΑΕΚ στη Super League.Η τελευταία ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μία χρονιά, στην οποία η Ένωση αγωνιζόταν στη Β' Εθνική.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags