Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα σκαριά τρομερό κονέ για ΠΑΟΚ - Έτσι θα τα διαλύσει όλα στις μεταγραφές - Αυτοί έρχονται
| 2018-04-22 14:30:00

Στα σκαριά τρομερό κονέ για ΠΑΟΚ - Έτσι θα τα διαλύσει όλα στις μεταγραφές - Αυτοί έρχονται

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στα σκαριά τρομερό κονέ για ΠΑΟΚ - Έτσι θα τα διαλύσει όλα στις μεταγραφές - Αυτοί έρχονται

Από πού ψωνίζει ο Δικέφαλος, ποιο το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του να είναι αφοσιωμένοι στη μάχη για τη δεύτερη θέση και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα στελέχη της ομάδας τρέχουν ήδη για τα μεταγραφικά του καλοκαιριού.

Στον Δικέφαλο, χωρίς να βιάζονται, ασχολούνται ήδη με τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, αν και θα περιμένουν να δουν πως θα κλείσει η φετινή σεζόν και μετά θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις, σχετικά με το αν υπολογίζουν ή όχι σε κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό για τους Μπίσεσβαρ και Κάμπος, οι οποίος όντως βρίσκονται στον… αέρα, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν και από τις εμφανίσεις τους στο φινάλε της χρονιάς, καθώς απομένουν τέσσερα σημαντικά ματς.

Στον ΠΑΟΚ πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με ξένους μάνατζερ, ώστε να ανοίξουν πόρτες σε πιθανές πωλήσεις. Άλλωστε, μετά το deal για τον Τσίμιροτ, οι Θεσσαλονικείς έχουν καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζάχαβι, ελέω Μουσκρόν κυρίως και ελπίζουν πως θα μπορούν και το καλοκαίρι να… σπρώξουν παίκτες, εφόσον χρειαστεί, στην αγορά του Βελγίου.

Όσον αφορά τις αφίξεις και τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Δικεφάλου, αυτές είναι ξεκάθαρες και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν φύγει κάποιος από τους παίκτες που υπολογίζει ο Ρουμάνος, έχει ζητήσει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στην αγορά για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, για αναπληρωματικό δεξιό μπακ, για βασικό –αριστεροπόδαρο- στόπερ, για καθαρό εξάρι, ένα συμπληρωματικό οκτάρι και έναν επιθετικό, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πρίγιοβιτς. Μάλιστα, αν φύγει ο Σέρβος, για τον οποίο υπήρξαν μεγάλες προτάσεις τον Γενάρη, τότε θα ψάξουν για παίκτη που θα του… μοιάζει πολύ.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η υπόθεση του Μακ, για τον οποίο στην Τούμπα σκέφτονται να κάνουν προσπάθεια και θα το παλέψουν να τον κρατήσουν, ωστόσο γνωρίζουν πως δεν είναι και σίγουρος. Γι’ αυτό και ήδη ετοιμάζουν λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags