Facebook Pixel Sportdog.gr | «Tρελή» μεταγραφή Ολυμπιακού, παίρνει το «παιδί» του Χάσι; - Τι ισχύει για επιστροφή Έλληνα άσου
| 2018-04-22 18:14:00

«Tρελή» μεταγραφή Ολυμπιακού, παίρνει το «παιδί» του Χάσι; - Τι ισχύει για επιστροφή Έλληνα άσου

Sportdog Team
«Tρελή» μεταγραφή Ολυμπιακού, παίρνει το «παιδί» του Χάσι; - Τι ισχύει για επιστροφή Έλληνα άσου

Το απίθανο όνομα, ο πρώην και το «μπαμ» του... Ατρόμητου.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στα τέλη Απριλίου, όμως οι περισσότερες ομάδες της Superleague έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν και να καταρτούν τα πλάνα τους για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Ήδη τα σενάρια έχουν αρχίσει να «φουντώνουν» και, ως συνήθως, κάποια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και άλλα όχι.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον νεαρό στόπερ, Ζίνιο Βανχόισντεν, ο οποίος παίζει στη Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός από την Ίντερ.

Ο παίκτης είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες και πέρυσι ως μεταγραφικός στόχος του Μπέσνικ Χάσι, ωστόσο με βάση τις πληροφορίες του Sportdog.gr δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται φέτος για τον παίκτη.

Μένει εξωτερικό ο Μπουχαλάκης

Κατά τα άλλα, ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 25χρονος άσος θα μπορούσε να αποτελέσει μια πολύ καλή περίπτωση για πολλές ελληνικές ομάδες όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως δύσκολα θα επιστρέψει στη χώρα μας εξαιτίας του υψηλού συμβολαίου του.

«Μπαμ» από Ατρόμητο

Τέλος, αναφορικά με ένα άλλο θέμα που παίζει εδώ και καιρό στη Superleague, ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς του ΠΑΣ Γιάννινα έχει «κλείσει» στον Ατρόμητο και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί το deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags