Facebook Pixel Sportdog.gr | Οκτώ ματς Σούπερ Λιγκ την ίδια ώρα – Πού θα δούμε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
| 2018-04-22 18:50:00

Οκτώ ματς Σούπερ Λιγκ την ίδια ώρα – Πού θα δούμε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Οκτώ ματς Σούπερ Λιγκ την ίδια ώρα – Πού θα δούμε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Φουλ αγωνιστική δράση στην Ελλάδα.

Από το δεύτερο αθλητικό κανάλι της Nova θα μεταδοθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Λεβαδειακό για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Η Ένωση θέλει νίκη για να «κλειδώσει» μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Από την άλλη ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης παραμένει στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης. Το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 2. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Την ίδια ώρα, διεξάγεται και το Απόλλωνας - Ολυμπιακός. Ο Απόλλωνας δίνει τη δική του μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς. Το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 4. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Στις 19.00 είναι η σέντρα της αναμέτρησης και στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη, το οποίο θα μεταδοθεί από το Novasports 3, στην περιγραφή θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, που θα μεταδοθεί από το Novasports 5. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Άγγελος Στυλιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags