Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Μιραλάς στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με τον Βέλγο άσο - Επιβεβαίωση sportdog.gr!
| 2018-04-23 08:05:00

Εξελίξεις με Μιραλάς στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με τον Βέλγο άσο - Επιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Μιραλάς στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με τον Βέλγο άσο - Επιβεβαίωση sportdog.gr!

Μένει ή φεύγει από το Λιμάνι!

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε γράψει, στο θέμα με τίτλο Τινάζεται στον αέρα το super deal Μαρινάκη για απίστευτο λόγο- Ανατροπή και με «τελειωμένο», ότι το μέλλον του Μιραλάς στον Ολυμπιακό είναι... χλωμό!

Ο λόγος είναι τα πολλά χρήματα που θέλει η Έβερτον για να συνεχιστεί ο δανεισμός του, σε συνδυασμό φυσικά με την αγωνιστική του παρουσία που δεν είναι καλή.

"Μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις για τον νέο Ολυμπιακό είναι σίγουρα η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς. Από το Λιμάνι έχουν την πρόθεση να κρατήσουν τον παίκτη, ωστόσο με τους δικούς τους όρους και όχι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Έβερτον.
 
Βεβαίως, οι Πειραιώτες έχουν τον καλύτερο «σύμμαχο» για να πετύχουν αυτό το deal, από τη στιγμή που ο παίκτης θέλει και δηλώνει σε όλους τους τόνους την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.
 
Από την άλλη, πάντως, η αγγλική ομάδα δείχνει ανένδοτη στις αξιώσεις της και, μάλιστα, μία τελευταία εξέλιξη μπορεί να τινάξει στον αέρα την παραμονή του Κένιν Μιραλάς στο Λιμάνι
", αναφέραμε στο ρεπορτάζ, που βλέπουμε σήμερα ότι το αναπαράγει και ο ερυθρόλευκος Τύπος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags