Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, τι έγινε με Κομίνη - Τρομερό παρασκήνιο για την απόφαση-φωτιά
| 2018-04-23 17:30:00

Γι’ αυτό απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, τι έγινε με Κομίνη - Τρομερό παρασκήνιο για την απόφαση-φωτιά

Sportdog Team
Γι’ αυτό απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ, τι έγινε με Κομίνη - Τρομερό παρασκήνιο για την απόφαση-φωτιά

Έτσι βγήκε η απόφαση, που έκρινε τη μοίρα του πρωταθλήματος!

Η έφεση του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή, εξέλιξη που καθιστά την Ένωση και μαθηματικά πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια.

Οι «ασπρόμαυροι» προτίθενται να προσφύγουν και στο Διαιτητικό Δικαστήριο σε μια προσπάθεια να μειωθεί η ποινή που τους έχει επιβληθεί, ωστόσο η μοίρα του φετινού πρωταθλήματος μοιάζει να έχει κριθεί.

Όπως αναφέρει το «dikisports.blogspot.gr», η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ήταν ομόφωνη, καθώς οι τρεις δικαστές, Σκουτέρης, Βλάχος και Δεμέστιχας, υπό την προεδρία του πρώτου, αποδέχθηκαν πλήρως το σκεπτικό του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής, κ. Καπαδίστρια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην 54σέλιδη απόφασή της αιτιολογεί τους λόγους για τους οποίους δεν καλεί ενώπιον της, τον διαιτητή του Γιώργο Κομίνη, με την αιτία να έγκειται στο γεγονός ότι πείστηκε από την ακροαματική διαδικασία πως ο ρέφερι διέκοψε το ματς με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags