Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιορτάζει το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ατέλειωτο μεθύσι τίτλου!» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-23 17:48:00

Γιορτάζει το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ατέλειωτο μεθύσι τίτλου!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γιορτάζει το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ατέλειωτο μεθύσι τίτλου!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο της Ένωσης από τη χθεσινή φιέστα στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ νίκησε χθες 2-0 τον Λεβαδειακό και εξεσφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, εξέλιξη που "σφραγίστηκε" σήμερα με την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δημοσίευσε βίντεο από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς της ομάδας με τον κόσμο, που κατέκλυσε το ΟΑΚΑ, το οποίο συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

«Μεθυσμένη πολιτεία» το Ολυμπιακό Στάδιο χθες βράδυ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες και οι οπαδοί έστησαν πανηγύρι, όμως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο όλων. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ήταν πια η στιγμή να αρχίσει η γιορτή που όλοι περιμέναμε!

Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στις στιγμές χαράς με τη λήξη του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον γύρο θριάμβου των... τρελαμένων πρωταθλητών, στο «όλε-όλε» που οργάνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, δίνοντας το σύνθημα σε εξήντα χιλιάδες κόσμο, και βέβαια μέσα στα αποδυτήρια όπου η έκσταση και η... παράνοια έφτασαν στο απόγειό τους.

Μοναδικές, ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές και εικόνες από αυτές που η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ζήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να χαρίσει στον κόσμο της ξανά και ξανά στα χρόνια που έρχονται».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags