Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφάρες» από Βουλευτή της ΝΔ για την απόφαση της Έφεσης: «Στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»!
| 2018-04-23 19:21:00

«Καρφάρες» από Βουλευτή της ΝΔ για την απόφαση της Έφεσης: «Στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»!

Sportdog Team
«Καρφάρες» από Βουλευτή της ΝΔ για την απόφαση της Έφεσης: «Στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»!

Άποψη που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Τη δική του τοποθέτηση για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων έκανε ο Σταύρος Καλαφάτης. Ο Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε πως οι τίτλοι κρίνονται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες, τονίζοντας πως σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής.

Η ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της  Super  League  θέλω να κάνω τις εξής επισημάνσεις:

1. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι εφέτος δικαιούταν να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στις καρδιές των οπαδών του,   αλλά και των αντικειμενικών φιλάθλων, είναι πρωταθλητής.

2. Βασική αρχή του ποδοσφαίρου είναι οι τίτλοι να κρίνονται στα γήπεδα κι όχι στις δικαστικές αίθουσες.  Οι νόμοι να ισχύουν για όλους και να εφαρμόζονται το ίδιο αυστηρά.

3. Η  περίφημη κυβερνητική  εξαγγελία για  εξυγίανση του  ελληνικού  ποδοσφαίρου αποδείχτηκε   μια   τρύπα   στο   νερό. Ποτέ   άλλοτε   μια   κυβέρνηση   δεν   επιχείρησε παρόμοια   κομματική   εκμετάλλευση   του   ποδοσφαίρου   και   της   αγάπης   των φιλάθλων για την ομάδα τους, όπως συμβαίνει με τη σημερινή κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags