Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευρωπαϊκή και εγχώρια υπόκλιση στην ΑΕΚ – Ο... Μήτρογλου και ο Κατσουράνης
| 2018-04-23 20:14:00

Ευρωπαϊκή και εγχώρια υπόκλιση στην ΑΕΚ – Ο... Μήτρογλου και ο Κατσουράνης

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ευρωπαϊκή και εγχώρια υπόκλιση στην ΑΕΚ – Ο... Μήτρογλου και ο Κατσουράνης

Ποιες ομάδες συνεχάρησαν την Ένωση;

Η ΑΕΚ πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάνω από 60.000 Ενωσίτες δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα σε μία άτυπη φιέστα που εξελίχθηκε σε ένα μαγικό ντελίριο.

Τα πρώτα συγχαρητήρια που δέχτηκε η ΑΕΚ ήταν μέσω της Σεβίλλης. Οι Ανδαλουσιανοί μέσω tweet και λόγω Μανόλο Χιμένεθ ευχήθηκαν στην Ένωση για την κατάκτηση του τίτλου. Η ευρωπαϊκή αναγνώριση συνεχίστηκε και μία μέρα μετά, καθώς μετά την ισπανική ομάδα έστειλε μήνυμα και η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

Τα συγχαρητήρια δε μεταφέρθηκαν μέσω του υπεύθυνου Τύπου των Μαρσεγέζων, ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες και στο μήνυμά του δήλωσε οπαδός της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται, ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης έχουν αδελφοποιηθεί με τους Ultras της γαλλικής ομάδας. Συγχαρητήρια στην Ένωσης δέχτηκε και η ιταλική Λιβόρνο με την οποία υπάρχει εξίσου αδελφοποίηση σε οπαδικό επίπεδο.

Από ελληνικής πλευράς η πρώτη ομάδα που επικοινώνησε μετά την έκδοση της απόφασης και ευχήθηκε στην ΑΕΚ ήταν η παναχαϊκή. Μάλιστα τα μπράβο ήλθαν δια στόματος ποδοσφαιριστή που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της Ένωσης. Ο λόγος για τον Κώστα Κατσουράνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags