Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή κίνηση από την ΑΕΚ – Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ (ΦΩΤΟ)
| 2018-04-23 20:02:00

Φοβερή κίνηση από την ΑΕΚ – Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερή κίνηση από την ΑΕΚ – Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ (ΦΩΤΟ)

Πρωτάθλημα ζωής στον μικρό Αντρέα από την Ένωση.

Πριν από ένα μήνα, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ελαβε χώρα μία ξεχωριστή επίσκεψη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνώρισε τους παίκτες του τον μικρό Ανδρέα, έναν μαχητή ζωής, ο οποίος δίνει μάχη, για να ξεπεράσει σοβαρή ασθένεια. Τότε όλοι οι παίκτες τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν ψυχολογικά, ενώ ο Ισπανόςτεχνικός του υποσχέθηκε, ότι θα του αφιερώσει το πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ το πρωί της Δευτέρας, μία μέρα μετά την άτυπη φιέστα με τον Λεβαδειακό. Ο 54χρονος προπονητής επισκέφτηκε τον μικρό Ανδρέα στο νοσοκομείο, όπως του είχε υποσχεθεί, εκ μέρους όλης της ομάδας και των ποδοσφαιριστών.

Ο μικρός ήρωας έκανε σαν τρελός όταν ανακοίνωσε αυτήν την ξεχωριστή επίσκεψη ο πατέρας του, με τον οποίο και πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής το πρωτάθλημα, στο δωμάτιο του Νοσοκομείου «Παίδων».

«Όλη η ομάδα, ολη η ΑΕΚ είναι μαζί σου γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας» ήταν μερικά από τα λόγια του Μανόλο προς τον Ανδρέα, ο οποίος του έδωσε ως αντίδωρο μία κιτρινόμαυρη ζωγραφιά που φιλοτέχνησε ο ίδιος. «ΑΕΚ πρωταθλητές 2018, μετά από 24 χρόνια», έγραφε πάνω το έργο ζωγραφικής του μικρού Ανδρέα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags