Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόκκινοι κεραυνοί: «Ούτε η Κ-20 τέτοιο γκολ, τραγικός Μιραλάς - Τι λένε οι εξυγιαντές τώρα;»!
| 2018-04-23 23:17:00

Κόκκινοι κεραυνοί: «Ούτε η Κ-20 τέτοιο γκολ, τραγικός Μιραλάς - Τι λένε οι εξυγιαντές τώρα;»!

του Γιώργου Κτενά
Κόκκινοι κεραυνοί: «Ούτε η Κ-20 τέτοιο γκολ, τραγικός Μιραλάς - Τι λένε οι εξυγιαντές τώρα;»!

Ξέσπασμα του Γιώργου Νοικοκύρη στο sportdog.gr.

Τραγική χαρακτήρισε την εμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς εναντίον του Απόλλωνα ο Γιώργος Νοικοκύρης, σε συνέντευξή του στο sportdog.gr

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, αλλά και στη διαιτησία που έχει στείλει ήδη τα μηνύματά της προς τους Πειραιώτες.

Ακόμα, μίλησε για την εξυγίανση και τον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε τι χρειάζεται να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι για κερδίσουν ξανά πρωταθλήματα.

«Είναι περίεργο το χθεσινό παιχνίδι γιατί υπήρχαν τόσες φάσεις. Ο Κατσικογιάννης δεν είδε το πέναλτι στο 9ο λεπτό, που έγινε μπροστά του, αλλά και εκείνο που έγινε μπροστά του στο 91΄ και θα το σφύριζε ακόμα και ο Παράσχος. Αν δεν μπορούσε να δει αυτό, κακώς κάνει τον διαιτητή και τον νταή. Γιατί στο τέλος έσπρωχνε αν και δεν είναι αυτή η δουλειά του. Έτσι όπως διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες θα μπορούσε κάλλιστα να δίνει κάρτες. Επειδή είναι ψηλό παιδί όμως, δεν σημαίνει πως είναι μάγκας. Διαιτητής είναι και όχι αστυνομικός. Εντάξει, ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα, δεν περίμενε κανείς ότι επειδή έβαλε 5 γκολ στην Κέρκυρα, λύθηκαν τα προβλήματά του. Δεν λύνονται για φέτος, ο,τι κι αν γίνει. Για αυτό άρχισε η νέα σεζόν από τον Απρίλη, για πρώτη φορά τόσο νωρίς», ήταν το αρχικό σχόλιο του πολύ καλού συναδέλφου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα παράπονα που υπάρχουν στον Ολυμπιακό από τη διαιτησία:

«Είναι σαν να λένε στον Ολυμπιακό πως ο,τι κι αν κάνει θα τον πηγαίνουν κόντρα. Δεν λέω να του δώσουν ένα πέναλτι που δεν δικαιούται. Δεν είπε κανείς τίποτα στη Λιβαδειά που δεν κέρδισε, γιατί δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο πάσες. Χθες όμως δεν ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, μετά από το γκολ που έφαγε από τα αποδυτήρια και δεν θα το έτρωγε ούτε η Κ20. Κοιμάσαι όρθιος όταν τρως γκολ από τη σέντρα, αλλά η ομάδα αντέδρασε. Έκανε ευκαιρίες, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, εντάξει όμως. Δύο ματς έμειναν για να φύγει η σεζόν. Αλλά να ασχολούμαστε και με διαιτησίες, Κατσικογιάννη κ.λπ.; Αν τα βάλεις κάτω, όλα στον Ολυμπιακό συμβαίνουν. Τι κάνει νιάου-νιάου δηλαδή; Τι λένε, τώρα, αυτοί που έκαναν εξυγίανση στη διαιτησία; Γιατί η εξυγίανση αφορά μόνο τον Ολυμπιακό! Οι άλλοι του ΠΑΟΚ έλεγαν για την εξυγίανση στην αρχή, αλλά τώρα υποστηρίζουν ότι είναι το χειρότερο πρωτάθλημα. Εντάξει, ο Ολυμπιακός όλη τη σεζόν έχει προβλήματα και το βλέπουμε. Άλλο κομμάτι αυτό, όμως, κι άλλο αυτό με τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στην Τρίπολη; Όχι. Ο Σιδηρόπουλος όμως έδωσε το πέναλτι στο 97΄. Στον Ολυμπιακό γιατί δεν το έδωσε χθες, αν και ήταν καθαρό πέναλτι;».

Πώς βλέπεις την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό;

«Είμαστε μακριά ακόμα από αυτό, αλλά δεν βλέπω να μένουν και πολλοί από αυτούς που υπάρχουν τώρα. Θα πρέπει να δει και ο νέος προπονητής, βέβαια, να γίνουν όλα με σωστές κινήσεις. Του χρόνου δεν θα αλλάξει το κομμάτι της διαιτησίας για τον Ολυμπιακό, ο Κατσικογιάννης έδωσε το μήνυμα για την επόμενη μέρα. Οπότε για να πάρει ξανά πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεται δουλειά και ψυχραιμία. Όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής βέβαια, με το νέο προπονητή, είναι στον σωστό δρόμο. Πρόκειται για καλό προπονητή, που πιάνει νωρίς δουλειά και μπορεί να καλύψει τον χρόνο που θα έχανε αν ερχόταν αργότερα στην ομάδα».

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια για τον Κέβιν Μιραλάς και το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό...

«Είναι απογοητευτικός ο Μιραλάς, υπήρχαν διαφορετικές προσδοκίες τον Γενάρη. Γι' αυτό έγινε η υπέρβαση και πληρώθηκαν πολλά χρήματα για 4 μήνες. Εντάξει, έπεσε σε κακό διάστημα της ομάδας, δεν έπαιζε και στην Έβερτον πριν έρθει, υπάρχουν δικαιολογίες. Είδαμε το γκολ με την Κέρκυρα και χαρήκαμε λίγο, αλλά χθες ήταν πραγματικά τραγικός. Ο Βρουσάι ήταν καλύτερος. Για να βγάλει τον Μιραλάς στο 59ο λεπτό ενώ κυνηγάει το σκορ, κάτι σημαίνει. Δεν το βλέπω καλά το θέμα με τον Μιραλάς. Δεν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού ή του Μιραλάς, άλλωστε. Υπάρχει συμβόλαιο με την Έβερτον. Δεν τον βλέπω καλά τον Μιραλάς, ειδικά μετά από τη χθεσινή εμφάνιση που ήταν τραγικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags