Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Χιμένεθ για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ!
| 2018-04-24 07:22:00

Φοβερή ατάκα Χιμένεθ για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Χιμένεθ για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ!

Το κέρδισε στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια!

Αυτό σχολίασε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ένωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον μικρό Ανδρέα από τον οποίο αντλεί δύναμη.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Χιμένεθ στην εφημερίδα «LiveSport».

«Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα μόνο μέσα στο γήπεδο. Δεν χάσαμε κανένα ντέρμπι. Είμαστε απόλυτα δίκαια και πανάξια πρωταθλητές», ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Όσο για το που αφιερώνει τον τίτλο απάντησε: «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, καθώς και στη μητέρα μου που της λείπω. Υπάρχει όμως και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο εδώ και λίγους μήνες που με έχει κάνει και θαυμάζω τη δύναμη που έχει. Τη δύναμη που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, επειδή δεν έχουμε περάσει μία περιπέτεια.

Πρόκειται για τον μικρό Ανδρέα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Νιώθω πολύ χαρούμενος που τον έχω γνωρίσει. Κάποιες φορές εμείς τα δημόσια πρόσωπα μπορούμε με ένα απλό χαμόγελο και ελάχιστη προσπάθεια να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο. Σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Θαυμάζω τη δύναμη που έχει αυτό το περήφανο παιδί».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags