Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση-φωτιά από τον Φράγκο Φραγκούλη για στημένες διαιτησίες!
| 2018-04-24 13:54:00

Δήλωση-φωτιά από τον Φράγκο Φραγκούλη για στημένες διαιτησίες!

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά από τον Φράγκο Φραγκούλη για στημένες διαιτησίες!

Αναφέρθηκε στην απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ!

Ο πρώην στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μίλησε για την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ, τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ArenaFM:

Για την απόρριψη της έφεσης: "Δεν απονεμήθηκε δικαιοσύνη γιατί οι ηθικοί αυτουργοί και οι υπαίτιοι εις βάρος του ΠΑΟΚ, δεν απολογήθηκαν και δεν προσήχθησαν καν να δώσουν λόγο. Απορώ πως οι δικαστές με ελαφρά τη καρδία πως έβγαλαν αυτή την απόφαση. Λυπούμαι, πραγματικά. Η μεγαλύτερη αδικία που υπάρχει. Στημένες διαιτησίες ήταν. Δύο όχι μία".

Για την αντίδραση που περιμένει: "Η ζωή συνεχίζεται. Ο Ιβάν να κατασκευάσει το μεγαλύτερο στάδιο στην Ελλαδα. Να την έχει στις πρώτες ομάδες της Ευρώπης. Αποδείχθηκε κίβδυλο το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η λέξη εξοργιστικό τα λέει όλα. Πικρία και αηδία".

Για τον τελικό Κυπέλλου: "Εύχομαι να διεξαχθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Και χωρίς θηριωδίες από πλευράς Αθηναίων. Διαιτητικές θηριωδίες εννοώ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε φέτος στα δύο ντέρμπι όπου κατάφωρα αδικήθηκε, ότι είναι ο πλέον ώριμος φίλαθλος της Ελλάδας. Οφείλει να φέρει το κύπελλο και μέσα σε αυτά να βάλει το πρωτάθλημα να τελειώνουμε".

Για την αντιμετώπιση που πρέπει να έχει η ΠΑΕ: "Από πλευράς δικής μας, φυσικά και πρέπει να υπάρξει ηρεμία. Απεδείχθη ότι οι άνθρωποι σε αυτά δεν παίζονται. Μπορούν να γυρίσουν Χιτσκοκική ταινία και να πάρουν βραβείο για αυτό. Να πάνε όλοι στο Χόλιγουντ. Η δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί επιτέλους στο ύψος της".

Για τις δηλώσεις περί Μάο-Μάο του Μελισσανίδη: "Του τις επιστρέφω. Δεν αξίζει ούτε να του απαντήσουν ούτε τίποτα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags