Facebook Pixel Sportdog.gr | «Το ντου του Σαββίδη μας γλίτωσε από θύματα - Το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, θα δώσει... μαθήματα η εξέδρα»
| 2018-04-24 17:28:00

«Το ντου του Σαββίδη μας γλίτωσε από θύματα - Το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, θα δώσει... μαθήματα η εξέδρα»

Sportdog Team
«Το ντου του Σαββίδη μας γλίτωσε από θύματα - Το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, θα δώσει... μαθήματα η εξέδρα»

«Η μεγαλύτερη αδικία! Έπρεπε να δέσουν χειροπόδαρα τον Κομίνη»!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λάκης Οικονομίδης και σχολίασε στην απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ενώ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: «Αυτό που αισθάνεται ο ΠΑΟΚτσής είναι η μεγαλύτερη αδικία. Δεν ήταν η πρώτη φορά, όμως, αυτό που έγινε φέτος ήταν φοβερό. Ο ΠΑΟΚ υπήρξε θύμα όλων αυτών των καταστάσεων που έγιναν στην Αθήνα προκειμένου να αποφύγει η Ελλάδα το Grexit. Ενόψει και του τελικού θα έλεγα ότι ο κόσμος θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο αυτός που είναι. Μπορεί να το κάνει. Το έκανε και στην Τούμπα κατά ένα τρόπο ιδιαίτερο. Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο και να δώσουμε μαθήματα φιλάθλου ιδιότητας και αξιοπρέπειας. Κατά τα άλλα, τι να πω γι’ αυτά που μας έκαναν; Έχουν ειπωθεί. Αισθάνθηκα άσχημα. Το περίμενα, πάντως. Δεν είχα ελπίδες. Περίμενα ότι δεν θα ληφθούν υπόψη τα τόσα στοιχεία που προσκόμισαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ. Κανονικά θα έπρεπε να δέσουν χειροπόδαρα τον Κομίνη για να πάει στο δικαστήριο να πει αυτά που έγιναν. Μόνο στην Ελλάδα, όμως, συμβαίνουν αυτά. Αν εξαιρέσεις ένα λάθος της στιγμής, η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο διαφύλαξε να μην έχουμε θύματα. Τριάντα χιλιάδες κόσμος έφυγε με ασφάλεια από το γήπεδο και αυτό λόγω της ενέργειας Σαββίδη. Το μόνο του λάθος ήταν η ζώνη. Δεν έπρεπε να υπάρχει η ζώνη. Κατά τα άλλα, ο κόσμος μπήκε και βγήκε σαν σε εκκλησία στην Τούμπα. Αλλιώς θα θρηνούσαμε θύματα».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Από πλευράς θεάματος ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής. Από την άλλη, θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει ταμείο, να δει τι γίνεται, διότι τα εκατομμύρια που επενδύθηκαν είναι πολλά και θα πρέπει με τους συμβούλους που έχει να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, να δούμε με σοβαρότητα τι κάναμε, τι δεν κάναμε και να πάμε παρακάτω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags