Facebook Pixel Sportdog.gr | To παραδέχεται σουπερλιγκάτος άσος: «Είιμαι θετικός για Άρη»
| 2018-04-24 19:43:00

To παραδέχεται σουπερλιγκάτος άσος: «Είιμαι θετικός για Άρη»

Sportdog Team
To παραδέχεται σουπερλιγκάτος άσος: «Είιμαι θετικός για Άρη»

Ποιος παίκτης είναι μια ανάσα από τους Θεσσαλονικείς;

Το όνομα του Τάσου Λαγού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων», όπως αναφέρθηκε στο φύλλο του Σαββάτου, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στη Metrosport.

Ο πρώην παίκτης της Λάρισας εμφανίζεται θετικός σε έλευση στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο παραδέχθηκε ότι οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μόλις εξασφαλιστεί και τυπικά η άνοδος.

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ανεπίσημη επαφή με άνθρωπο, που βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Προς το παρόν, υπάρχει θεωρητικό ενδιαφέρον και περιμένω τα νεότερα», ανέφερε, αρχικά, για να συνεχίσει, λέγοντας: «Εννοείται ότι είμαι θετικός σε συνεργασία με τον Αρη, ειδικά τώρα που βρίσκεται στον δρόμο της επανόδου. Η ομάδα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων στην Ελλάδα και όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του».

Οσο για το πότε περιμένει τα… νεότερα, αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους», απάντησε:

«Ακόμα δεν έχουν δρομολογηθεί ουσιαστικές εξελίξεις. Πρώτα, πρέπει να τελειώσει και μαθηματικά η άνοδος και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σχετικά με την πολιτική στις μεταγραφές. Μόλις ο εκπρόσωπός μου μιλήσει με ιθύνοντες της ΠΑΕ, θα γίνουν γνωστά περισσότερα».

Ο Λαγός γνωρίζει και για το ενδιαφέρον του Αρη προς τον Θωμά Ναζλίδη με τον οποίο ήταν –μέχρι πρότινος – συμπαίκτης στη Λάρισα, ενώ αμφότεροι διατηρούν και φιλικές σχέσεις. «Εχω ακούσει… διάφορα, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και η περίπτωση του Θωμά», είπε, αποφεύγοντας να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags