Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος το σερί για τις αμαζόνες της ΑΕΛ – Που έγινε το... μπλόκο;
| 2018-04-24 23:27:00

Τέλος το σερί για τις αμαζόνες της ΑΕΛ – Που έγινε το... μπλόκο;

Sportdog Team
Τέλος το σερί για τις αμαζόνες της ΑΕΛ – Που έγινε το... μπλόκο;

Οι πολλές απουσίες στοίχισαν στις βυσσινί.

Τέλος στο νικηφόρο σερί είχαμε για την ΑΕΛ την Κυριακή το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, εκεί όπου ΑΕΛ και Γλυφάδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ΑΕΛ, η οποία αναγκάστηκε να αγωνιστεί για διάφορους λόγους χωρίς τις Νάση, Ρήγα, Τσούκα, Ζντράβκοβιτς, Σακελλάρη, Παιδή και Χριστοφορίδη ενώ οι ατυχίες δεν σταμάτησαν και μέσα στον αγώνα με τη νεαρή Δήμητρα Ζαχείλα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κινούνται σε αργό τέμπο παίζοντας όμως ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη. Η ΑΕΛ όμως ήταν αυτή που γινότανε επικίνδυνη κυρίως με τις μπαλιές ακριβείας της Σωτηριάδη, με την Γλυφάδα να απειλεί μονάχα από στημένες φάσεις. Σε μία από αυτές τις μπαλιές η Σρετένοβιτς βρέθηκε απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ κάτι που δεν κατάφερε να κάνει λίγα λεπτά αργότερα η Σπυροπούλου σε παρόμοια φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έριξε ακόμα περισσότερο τον ρυθμό με την ομάδα της Γλυφάδας που συνέχιζε να προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, να το εκμεταλλεύεται και να παίρνει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα. Όμως μία αδράνεια σε μία εκτέλεση κόρνερ, έφερε την ισοφάριση για την Γλυφάδα με την Λάγιου. Στην συνέχεια η ΑΕΛ παρά την κούραση που είχε επέλθει και από την έλλειψη αλλαγών, προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και μάλιστα έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν η νεαρή Λέμε βρέθηκε απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα, χωρίς όμως να μπορέσει να σημαδέψει σωστά, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει ως το τέλος.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος

Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γαγάρα, Ζαχείλα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Λόγου, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη, Λέμε, Σπυροπούλου

Αλλαγές: Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της τριπλέτας από τον Βόλο, σε ένα εύκολο παιχνίδι.

Βεβαίως οι πολλές απουσίες έδωσαν την δυνατότητα στον Νίκο Γκαλίτσιο να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετές νεαρές παίκτριες, κάτι που θα συνεχιστεί και στις επόμενες τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Πλέον ο μοναδικός στόχος είναι η προετοιμασία της ομάδας εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο διοικητικό εκεί όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η ομάδα πλέον έχει αποδείξει ότι αποτελεί μία σημαντική δύναμη στο χώρο του Γυναικείο ποδοσφαίρου και το μόνο που χρειάζεται είναι την υποστήριξη των τοπικών φορέων για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Τέλος να υπενθυμίσουμε για ακόμα μία φορά ότι έχουν ξεκινήσει οι ανοιχτές προπονήσεις στην Ακαδημία Γυναικών. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία στην Θυρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ 4 με 8 και στο 6978553388.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags