Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Αλμπάνη - Ποιες προτάσεις έχει και τι απαντά ο Απόλλωνας!
| 2018-04-24 22:14:00

Χαμός με Αλμπάνη - Ποιες προτάσεις έχει και τι απαντά ο Απόλλωνας!

Sportdog Team
Χαμός με Αλμπάνη - Ποιες προτάσεις έχει και τι απαντά ο Απόλλωνας!

Ανακοίνωση από την "Ελαφρά Ταξιαρχία" για τον περιζήτητο άσο.

Ο Χρήστος Αλμπάνης αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Το όνομα του ταλαντούχου εξτρέμ του Απόλλωνα Σμύρνης έχει συνδεθεί με την ΑΕΚ, στην οποία γράφεται πως είναι πολύ κοντά, όμως νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο αυτό, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για ενδιάφέρον και του ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλων Σμύρνης, πάντως, έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας για την παραχώρηση του παίκτη, καθώς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί πως δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα για τον Αλμπάνη.

Παρ' όλα αυτά, η αθηναϊκή ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι ο παίκτης έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις από άλλες ΠΑΕ, αλλά και μία από τον Απόλλωνα για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστου Αλμπάνη, ενημερωνουμε τους φιλάθλους ότι αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία παρά τα όσα λέγονται και γράφονται.

Ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του και μια τέταρτη πρόταση. Πρόκειται γι' αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας. 

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι πρόθεση της ΠΑΕ είναι να «κόψει τον δρόμο» του Χρήστου Αλμπάνη. Θεωρούμε όμως ότι αποτελεί, μεταξύ άλλων, αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του προς την ομάδα μας. Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι ο ηγέτης της ομάδας μας την τελευταία διετία και ο βασικός συντελεστής της επίτευξης του στόχου που εξ αρχής είχαμε θέσει, δηλαδή της παραμονής στην κατηγορία. Η απόδοσή του στη διάρκεια των δυο τελευταίων ετών  ήταν αυτή που του εξασφάλισε την αναγνώριση και από άλλες ομάδες. 

Εμείς θα θέλαμε πολύ να τον δούμε και πάλι κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας. Όμως, αναγνωρίζουμε το δικαίωμά του να χαράξει ο ίδιος τον δρόμο του και να επιλέξει την ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο ίδιος θα κάνει την τελική επιλογή και η απόφασή του θα είναι απολύτως σεβαστή από εμάς
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags