Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πεντάστερη» Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τελικό - Ψάχνει ανατροπή α λα... Μπαρτσελόνα η Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-24 23:37:00

«Πεντάστερη» Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τελικό - Ψάχνει ανατροπή α λα... Μπαρτσελόνα η Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Πεντάστερη» Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τελικό - Ψάχνει ανατροπή α λα... Μπαρτσελόνα η Ρόμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη με 5-2 για τους Κόκκινους, αλλά ποιος ξεγράφει τους Ρωμαίους;

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 5-0  στήνοντας… πάρτι για 80’ λεπτά απέναντι στη Ρόμα, όμως οι Ιταλοί βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουν δύο γκολ, με το τελικό 5-2 να τους δίνει -έστω και λίγες- ελπίδες για ανατροπή στη ρεβάνς της Ρώμης!

Η Ρόμα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε με το σουτ του Κολάροφ, που κατέληξε στο δοκάρι (18’), όμως στη συνέχεια παρασύρθηκε από τον τρελό ρυθμό της Λίβερπουλ με μπροστάρη Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος πέτυχε δύο υπέροχα γκολ στο 35’ και στο 45’, ενώ ενδιάμεσα (38’) ο Λόβρεν είχε δοκάρι για τους Άγγλους, που έκαναν ό, τι ήθελαν στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος ο Σαλάχ άλλαξε ρόλο και άρχισε να… μοιράζει γκολ στους συμπαίκτες του. Από τρομερές ενέργειες και ασίστ του Αιγύπτιου προήλθαν τα γκολ των Μανέ (56’) και Φιρμίνο (61’), που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 68’ ο Φιρμίνο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 5-0!

Ωστόσο, αν και ήταν στα… σχοινιά, η Ρόμα έβγαλε αντίδραση. Στο 81’ ο Τζέκο εκμεταλλεύτηκε λάθος του Λόβρεν και μείωσε σε 5-1, ενώ στο 85’ ο Μίλνερ παραχώρησε πέναλτι με χέρι εντός περιοχής, στο οποίος ο Περότι ευστόχησε «γράφοντας» το τελικό 5-2.

Η Λίβερπουλ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, αφού η Ρόμα χρειάζεται 3 γκολ για να ανατρέψει το σκορ. Όποιος, όμως, βιάζεται να ξεγράψει την ομάδα του Κώστα Μανωλά, ας… ρωτήσει τι έπαθε η Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό της Ρώμης!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (18’ Βάιναλντουμ), Μανέ, Φιρμίνο (90' Κλάβαν), Σαλάχ (75' Ινγκς).

ΡΟΜΑ: Άλισον. Φλορέντσι, Φάσιο, Μανωλάς, Ζεσούς, Ντε Ρόσι (65’ Περότι), Στρούτμαν (65’ Γκοναλόν), Κόλαροφ, Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (46’ Σικ), Τζέκο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags