Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «ρουκέτα» για Σκουτέρη-ΠΑΟΚ - «Αυτό μου είπε ο δικαστής, ας κάνουν μήνυση - Δεν ήξερε ο Ιβάν»!
| 2018-04-25 10:20:00

Νέα «ρουκέτα» για Σκουτέρη-ΠΑΟΚ - «Αυτό μου είπε ο δικαστής, ας κάνουν μήνυση - Δεν ήξερε ο Ιβάν»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέα «ρουκέτα» για Σκουτέρη-ΠΑΟΚ - «Αυτό μου είπε ο δικαστής, ας κάνουν μήνυση - Δεν ήξερε ο Ιβάν»!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων μιλάει αποκλειστικά στο sportdog.gr.

Μεγάλος θόρυβος προκλήθηκε με αφορμή μία δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων, Μιχάλη Κακουλίδη, η οποία έφερε την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ηγέτης του συλλόγου της Ροδόπης κατήγγειλε ότι ο δικαστής Σκουτέρης ανέφερε στον ίδιο και σε άλλους μάρτυρες ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του Δικέφαλου του Βορρά για να εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ Ποντίων.

Αυτή η δήλωση σχολιάστηκε από τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η «ασπρόμαυρη» διοίκηση θα καταθέσει μήνυση.

Το sportdog.gr ζήτησε ένα σχόλιο από τον Μιχάλη Κακουλίδη για το θέμα. «Ας καταθέσει. Κανένα θέμα», ήταν η πρώτη του ατάκα. Ερωτηθείς για το περιεχόμενο των λεγομένων του, τόνισε: «Εγώ αυτό που είπα στον ΣΠΟΡ FM είναι ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομα του ΠΑΟΚ από κάποιον παράγοντα και ο Σαββίδης 100% δεν είχε ιδέα.

Ο αθλητικός δικαστής μου είχε πει, πως είχε παρέμβαση από άνθρωπο του ΠΑΟΚ. Ο  Σαββίδης όμως δεν ήξερε τίποτα. Η συγκεκριμένη καταγγελία είχε γίνει από εμένα από τον Δεκέμβριο. Τότε σε δηλώσεις μου είχα υπονοήσει ποιος ήταν ο παράγοντας. Απλώς με αυτά που έγιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι τώρα είναι πιο... ευαισθητοποιημένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags