Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπουρλότο Χιμένεθ πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ - Άνοιξε την πόρτα για να φύγει, θα το καταφέρει;
| 2018-04-25 11:30:00

Μπουρλότο Χιμένεθ πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ - Άνοιξε την πόρτα για να φύγει, θα το καταφέρει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μπουρλότο Χιμένεθ πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ - Άνοιξε την πόρτα για να φύγει, θα το καταφέρει;

Τρέλανε τον κόσμο ο Ισπανός, το λόγο έχει τώρα ο Μελισσανίδης.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στη «Marca» το πρωί της Τρίτης. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ, ωστόσο ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Βιντσέντζο Μοντέλα από τη Σεβίλλη, μετά τη συντριβή στον τελικό του Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε να απαντήσει αν θα άφηνε τα πάντα για να επιστρέψει στην άλλη του αγάπη, την ομάδα της Ανδαλουσίας και ο 54χρονος τεχνικός δε φάνηκε αρνητικός. Κάθε άλλο, τόνισε πως θα το έκανε, αν υπήρχε πρόταση.

Αυτό το γεγονός σίγουρα προβλημάτισε τους Ενωσίτες που επιθυμούν διακάως την παραμονή του Ισπανού στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ο Μανόλο Χιμένεθ μοιάζει να... αυτοπροτείνεται στη Σεβίλλη.

Την ίδια στιγμή, ο Χοακίν Καπαρός, που φαντάζει φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δε βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων προπονητων της Σεβίλλης. Οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ΑΕΚτζήδες.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Ισπανό τεχνικό που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα τον κρατήσει στην ομάδα για τα επόμενα 2 χρόνια

Προχωρημένο αλλά όχι τελειωμένο 

Στο μεταξύ, μία άλλη υπόθεση που φιγουράρει στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ είναι αυτή του Χρήστου Αλμπάνη, η οποία παρουσιάζεται ως τελειωμένη, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, αν και στην Ένωση έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία, ειδικά με την πλευρά του παίκτη. 

Το σίγουρο είναι πως ο άσος του Απόλλωνα αποτελεί εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος έχει υπό ευθύνη του την πρόταση ονομάτων από την ελληνική αγορά. Οπότε δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να έχει και άλλες εντός συνόρων επιλογές.

Πάντως, με την πιθανή προσθήκη του 23χρονου επιθετικού η Ένωση θα έχει ένα από τα πιο υποσχόμενα ελληνικά δίδυμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού στην ομάδα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags