-->
25/04/18 - 16:25

Ένταση στο δικαστήριο - Λογομαχία Κωνσταντίνου-Ατλαμάζογλου για Βέμερ!

Ανέβηκαν οι τόνοι.

Sportdog Team
Ένταση στο δικαστήριο - Λογομαχία Κωνσταντίνου-Ατλαμάζογλου για Βέμερ!
2.070views 0shares

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εκδίκαση του αιτήματος του Παναθηναϊκού για αναστολή της ποινής αφαίρεσης βαθμών που έχει επιβληθεί σχετικά με τα οφειλόμενα στον Γενς Βέμερ

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον νομικό εκπρόσωπο του Βέμερ, Πάρι Ατλαμάζογλου, και στον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου. 

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Δικηγόρος Βέμερ: «Με όλα εχω δει στο ποδόσφαιρο όλα ειναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπης ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση Λίγκας υπέρ ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συνεναίσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβάνομαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται  αυτά που αιτείται ο ΠΑΟ.

Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έτσι κάνουν κακό στον εαυτό τους.  Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους σποιους επιβληθηκε ποινή από την ΟΥΕΦΑ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους είχε δοθεί περιθώριο και δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα» 

Κωνσταντίνου: «Είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας». 

Απευθυνόμενος στη συνέχεια στον κ. Ατλαμάζογλου, ο κ Κωνσταντίνου είπε:«Είσαστε γραφικός». 

Δικηγόρος Βέμερ:« Μην συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι. Να πληρώσετε». 

Παρών ήταν και ο δικηγόρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, ο οποίος είπε: «Θέλουμε η απόφαση να είναι σαφής. Όταν φτάνει σε εμάς να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό, δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το ίδιο ζητάμε πάντα». 

Δικηγόρος Βέμερ: «Πέρυσι η Λίγκα είδαμε να εκτελεί εν ψυχρώ τον Ηρακλή». 

Δικηγόρος Σούπερ Λίγκας: «Αφήνει υποννοούμενα. Βοηθήσαμε τον Ηρακλη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αν ζητούσε συμβολή μας θα την είχε». 

Για το αίτημα ερμηνείας το οποίο κατατέθηκε, η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Θεωρούμε ότι υπάρχουν θέματα που καθιστούν το διατακτικο ασαφές. Φτάνετε σε ένα συμπάρασμα αυθαιρετα και καθίσταται όλο το ποσό ληξιπρόθεσμο  Οι αποφάσεις που προκαλούν ανεπανορθωτη βλάβη πρέπει να ανασταλούν μέχρι να είναι όλα σαφή». 

Σημειώνεται ότι ο δικαστής της έδρας για άλλη μια φορά προσπάθησε να βρει εξωδικαστική λύση. Απευθυνόμενος στον Βασίλη Κωνσταντίνου τον ρώτησε τι ποσό μπορεί να δώσει τον Βέμερ ο Παναθηναϊκός για να λάβει την απάντηση: «Ογδόντα με εκατό χιλιάδες». 

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή απάντησε αρνητικά λέγοντας: «Όχι, έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας».  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ