Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτές είναι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού σε Βέμερ – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
| 2018-04-25 17:14:00

Αυτές είναι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού σε Βέμερ – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του

Sportdog Team
Αυτές είναι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού σε Βέμερ – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να υποβιβαστεί το Τριφύλλι;

Εάν δεν πληρώσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή (4/5) ο Παναθηναϊκός τον Γιενς Βέμερ σύμφωνα με τον κανονισμό θα πρέπει να υποβιβαστεί, όπως είπε και ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την υπόθεση Βέμερ – Παναθηναϊκού: «Δεν είναι πρώτη φορά που στέκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού η Λίγκα. Ουσιαστικά ζητά να μην εκτελεστεί η απόφαση ώστε ο Παναθηναϊκός να μην έχει τις δυσμενείς επιπτώσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό».

Για το ενδεχόμενο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού: «Εάν δεν πληρώσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή σύμφωνα με τον κανονισμό υποβιβάζεται. Το ποσό μαζί με τους τόκους είναι 530 χιλιάδες εκ των οποίων έχουν δοθεί οι 50.000».

Συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός και η Σούπερ Λιγκ επικαλείται το αίτημα αναστολής της εκτέλεσης προφανώς για να κερδίσουν χρόνο και να μην πληρώσουν».

Τέλος, τόνισε: «Πολλές φορές έγινα απόπειρες για να βρεθεί λύση αλλά οι προσπάθειες μου έχουν πέσει στο κενό. Έγινε πρόταση να μου εκχωρήσουν τα χρήματα όταν γίνει η πληρωμή από τον Μπέργκ ή να μου εξοφλήσουν το χρέος στο βάθος τριών ετών. Προτάσεις που καταλαβαίνετε δεν μπορούν να γίνουν δεκτές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags