Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο Κίεβο θα’ ναι ωραία με το τρίτο σερί παρέα - Ανατροπάρα η Ρεάλ και φουλ για τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-25 23:39:00

Στο Κίεβο θα’ ναι ωραία με το τρίτο σερί παρέα - Ανατροπάρα η Ρεάλ και φουλ για τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Στο Κίεβο θα’ ναι ωραία με το τρίτο σερί παρέα - Ανατροπάρα η Ρεάλ και φουλ για τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη των Μαδριλένων επί της Μπάγερν (2-1) μέσα στο Μόναχο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατήρησε την τρομερή παράδοση που έχει «χτίσει» στο Μόναχο και επικράτησε της Μπάγερν με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, αποτέλεσμα που την φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Η Μπάγερν ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο 28’ μετά από ωραία αντεπίθεση και σουτ του Κίμιχ, με τον γκολκίπερ των Μαδριλένων, Κέιλορ Νάβας, να μην κάνει σωστή εκτίμηση και να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γκολ.

Ωστόσο, η Ρεάλ απάντησε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μαρσέλο ήταν αυτός που ισοφάρισε με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση στο 44’.

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή στο 57’ με σκόρερ τον Ασένσιο. Ο Ισπανός έκλεψε την μπάλα από τον Ραφίνια ξεκινώντας την αντεπίθεση, συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Βάθκεθ, που του έδωσε την κατάλληλη στιγμή, και πλάσαρε υποδειγματικά τον Ούλραϊχ για το 2-1.

Οι Μαδριλένοι σκόραραν στο 71’ με τον Ρονάλντο, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για χέρι. Στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να πιέσει, ωστόσο ο Λεβαντόφσκι αστόχησε σε τετ α τετ στο 88’ και οι Βαυαροί ηττήθηκαν εντός έδρας, με το έργο τους για τη ρεβάνς να γίνεται πολύ δύσκολο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Μπόατενγκ (35’ Ζίλε), Ραφίνια, Τσάβι Μαρτίνες (75’ Τολισό), Ριμπερί (8’ Τιάγκο Αλκάνταρα), Μίλερ, Χάμες Ροντρίγκες, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ (67’ Μπενζεμά), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο (83’ Κόβατσιτς), Ίσκο (46’ Μάρκο Ασένσιο), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Бавария - Реал Мадрид. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. Полуфинал. 1-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags