Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα «διώχνει» τον Μιραλάς - Πώς απαντά ο Βέλγος! (ΦΩΤΟ)
| 2018-04-26 00:10:00

Δημοσίευμα «διώχνει» τον Μιραλάς - Πώς απαντά ο Βέλγος! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα «διώχνει» τον Μιραλάς - Πώς απαντά ο Βέλγος! (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα με νόημα από τον άσο του Ολυμπιακού!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι με τον Κέβιν Μιραλάς λόγω της γενικότερής απόδοσής του φέτος, που δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποκορύφωμα την κακή του παρουσία στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Έτσι, με δεδομένο ότι ο Βέλγος αγωνίζεται στους Ερυθρόλευκους ως δανεικός από την Έβερτον, γράφεται έντονα πως έχει παρθεί η απόφαση να "τελειώσει" από τον Ολυμπιακό.

Αυτό υποστηρίζει και o ρεπόρτερ, Κριστόφ Τερέρ, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα της Premier League. O Βέλγος δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι δεν σκοπεύουν να πληρώσουν τη ρήτρα αγορά του παίκτη και η επιστροφή του στην Έβερτον πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Πάντως, ο ίδιος ο Μιραλάς επιμένει να εκφράζει την αγάπη του για τον σύλλογο, δείγμα του ότι θέλει να παραμείνει στον Πειραιά.

Με αφορμή τα όσα γράφονται για το μέλλον του, ο διεθνής παίκτης έδωσε την απάντησή του με φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται να φιλάει την φανέλα του Ολυμπιακού και έχει δίπλα μία καρδιά.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags