Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό σενάριο για αγαπημένο άσο του Μαρινάκη - Ποιος Ντίας; Άλλον φέρνει ο Μαρτίνς για αντι-Μιραλάς
| 2018-04-26 09:10:00

Τρελό σενάριο για αγαπημένο άσο του Μαρινάκη - Ποιος Ντίας; Άλλον φέρνει ο Μαρτίνς για αντι-Μιραλάς

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό σενάριο για αγαπημένο άσο του Μαρινάκη - Ποιος Ντίας; Άλλον φέρνει ο Μαρτίνς για αντι-Μιραλάς

Τι παίζεται με ξένο όνομα και τι ετοιμάζει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, η οποία αναμένεται να τον βρει με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, όπως, άλλωστε, γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τελευταίο ξέσπασμά του προς τους παίκτες στου Ρέντη.

Αρκετοί αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου, καθώς ήδη οι Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται, ενώ ο Γκιγιόμ Ζιλέ φέρεται να είναι πολύ κοντά στη βελγική Αντβέρπ.

Υπάρχουν κι άλλοι, όμως, των οποίων το μέλλον θεωρείται αβέβαιο και ένας εξ’ αυτών είναι ο Μάρκο Μάριν, καθώς για τον Γερμανό άσο έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια, παρόλο που θεωρείται από τους αγαπημένους παίκτες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν επιβεβαιώνουν σε καμία περίπτωση ότι ο  Mάρκο Μάριν τελεί υπό παραχώρηση. Αντιθέτως, ισχυρίζονται πως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν τους έχει μεταφερθεί τίποτα σχετικό.

Ο Ζιλ Ντίας και ο άγνωστος στόχος

Όσον αφορά στα μεταγραφικά των Ερυθρολεύκων, γράφτηκε πρόσφατα ότι ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ Ζιλ Ντίας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μονακό στη Φιορεντίνα και θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Οι πιθανότητες των Πειραιωτών στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν φαίνεται να είναι μεγάλες, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, προτιμά να τον στείλει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Ζόρζε Ντίας να παραμείνει στη Μονακό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μοναδικός «σύμμαχος» του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη περίπτωση φαντάζει το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται του χρόνου. 

Κατά τα άλλα, πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει περισσότερο έναν άλλο στόχο που ανήκει στην Μπενφίκα και έπαιξε φέτος δανεικός σε άλλη ομάδα, αλλά ακόμα το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags