Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Δημήτρη Παπαδόπουλου για Σαββίδη - Γιατί του βγάζει το καπέλο
| 2018-04-26 13:05:00

Τρομερή ατάκα Δημήτρη Παπαδόπουλου για Σαββίδη - Γιατί του βγάζει το καπέλο

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Δημήτρη Παπαδόπουλου για Σαββίδη - Γιατί του βγάζει το καπέλο

Η άποψη που αξίζει  να ακούσεις.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε, ακόμα, για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αλλά και όσα συνέβησαν φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM:

Για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ: "Είναι οι καλύτερες ομάδες της χρονιάς. Εμπιστεύονται τον προπονητή τους, η ΑΕΚ συμμετείχε και στην Ευρώπη, προσπάθησε και ο ΠΑΟΚ αλλά δεν κατάφερε να περάσει. Έχουν μια αγωνιστική ταυτότητα. Είναι ισοδύναμες και θα δούμε έναν καλό τελικό".

Για τα δυνατά χαρτιά της κάθε ομάδας: "Κάθε ομάδα έχει τα δικά της, είναι διαφορετικά. Η ΑΕΚ έχει καλό επιθετικό δίδυμο που βοηθάει πολύ και στα μετόπισθεν ενώ τα χαφ κάνουν καλή δουλειά. Η ΑΕΚ είχε και την Ευρώπη και ταλαιπωρήθηκε λίγο παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα με διάρκεια. Και η ΑΕΚ φυσικά, θέλει να έχει μακροπρόθεσμες επιτυχίες. Η διαφορά τους είναι ότι η ΑΕΚ είχε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει συμμετοχή φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει σέντερ φορ περιοχής, εξαιρετικό στο να τελειώνει τις φάσεις, η ΑΕΚ επιθετικούς πιο κινητικούς, που γυρνάν και πίσω να συνεισφέρουν στην κατοχή. Σίγουρα το πάθος θα παίξει ρόλο. Επίσης λεπτομέρειες όπως στημένες φάσεις, κόρνερ. Αλλά κυρίως σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο η προσωπικότητα, με μία ενέργεια να πάρουν την ομάδα πάνω τους".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Είδαμε πολλά πράγματα που δεν ήταν ωραία. Πρέπει ο καθένας να καταλάβει τον ρόλο του. Καθένας πρέπει να σκέφτεται το καλό της ομάδας του. Ήταν ανταγωνιστικό, αλλά δεν έχουμε μάθει να χάνουμε,. Πρέπει οι μεγάλοι να τα βρούνε. Να αρχίσουν να ασχολούνται ο καθένας για το καλό της ομάδας του. Και όχι να τα ρίχνουν στον διαιτητή ή στους άλλους".

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: "Πολύ δύσκολη. Δεν είμαι αρμόδιος, δεν γνωρίζω ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω όμως να πάνε όλα καλά, να βρεθεί κάποιος που θα βάλει ένα πλάνο σωτηρίας κάτω και θα ηγηθεί".

Για το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: "Έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα, που έχει κριθεί, με υποθέσεις να εκκρεμούν στα δικαστήρια, είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν είναι όμως ότι θα έχει κάποιο κίνητρο βαθμολογικά. Γίνανε πολλά φέτος και γίνονται κάποια πράγματα εκτός γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός όμως, είναι ο Παναθηναϊκός. Έχει βαριά φανέλα".

Για το ποια θεωρεί καλύτερη ομάδα τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ: "Δεν ξέρω, το μόνο που ξέρω είναι πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους κανονισμούς. Πρέπει να παίζονται μέσα στο γήπεδο τα παιχνίδια, αυτό".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Εγώ θέλω να σταθώ στο ότι ζήτησε συγγνώμη. Κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε. Δεν θυμάμαι κανέναν να έχει κάνει κάποια απρεπή η αντικανονική κίνηση και να ζητάει συγγνώμη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags