Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Μολέντο-Δώνη - Πότε «συμφώνησαν», ποιος κάνει τα κονέ
| 2018-04-26 13:35:00

Απίστευτο παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Μολέντο-Δώνη - Πότε «συμφώνησαν», ποιος κάνει τα κονέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο παρασκήνιο με Ολυμπιακό και Μολέντο-Δώνη - Πότε «συμφώνησαν», ποιος κάνει τα κονέ

Παίζονται χοντρά παιχνίδια, όλη η αλήθεια στο sportdog.gr.

Έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο πλησιάζει στον Ολυμπιακό και, μάλιστα, σημερινά ρεπορτάζ τον έχουν ντύσει ήδη με τα ερυθρόλευκα, θεωρώντας ότι το deal είναι κλεισμένο και πως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα γίνει σύντομα παίκτης των πρωταθλητών.
 
Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχει καμία τέτοια -οριστική- εξέλιξη. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο παίκτης όντως υπάρχει στη λίστα των Πειραιωτών, από τον περασμένο Δεκέμβρη (όταν μάλιστα υπήρξε φημολογία που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε για συμφωνία ανάμεσα στους δύο ιδιοκτήτες των «αιωνίων» και μετακόμιση του Βραζιλιάνου στο Λιμάνι μετά τον... ενδιάμεσο σταθμό στη Βραζιλία), αλλά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις.

Απεναντίας, σε αυτή τη φάση οι απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ, αλλά και το συμβόλαιο που ζητάει ο παίκτης, είναι μάλλον απαγορευτικά για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι από τη νέα σεζόν δεν αναμένεται να κάνουν τις μεγάλες υπερβάσεις του παρελθόντος.  
 
Παλιό το «φλερτ» με Δώνη
 
Όσον αφορά ένα άλλο όνομα από τον Παναθηναϊκό που ήρθε σήμερα στο ρεπορτάζ, αυτό του Χρήστου Δώνη, φαίνεται πως ισχύει το ρητό που λέει πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά». Δεν είναι αβάσιμες οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι νεαρός μέσος απασχολεί τους Πειραιώτες και, μάλιστα, το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές κρατάει πολύ καιρό.
 
Ο παίκτης είχε απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους» την εποχή που ο αδερφός του, Τάσος, έφευγε για  πρώτη φορά από τη Γιουβέντους και ο ίδιος δεν υπολογιζόταν στο Τριφύλλι. Τότε ο πατέρας τους, Γιώργος Δώνης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, είχε «διαφημίσει» τους δύο παίκτες στους πρωταθλητές, αν και στο τέλος καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε.
 
Πάντως, σε αυτή τη φάση τα δύο αδέρφια βρίσκονται στην ίδια «μοίρα», υπό την έννοια ότι ο Τάσος βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» της Στουτγάρδης και ο Χρήστος είναι στον αέρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως, παρόλο που και για τους δύο έχει ακουστεί ξανά το σενάριο για τον Ολυμπιακό, μοιάζει δύσκολο, για πολλούς λόγους, να προχωρήσει, είτε για τον έναν είτε για τον άλλον, μία πιθανή μεταγραφή τους στο Λιμάνι.
 
Τι ισχύει για Δουβίκα
 
Σχετικά με τα όσα λέγονται για το ενδιαφέρον για τον Τάσο Δουβίκα του Αστέρα Τρίπολης, είναι μια υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει πολύ δύσκολα. Από τη μία, γιατί οι απαιτήσεις των Αρκάδων κρίνονται υπέρογκες (1,5 εκατ. ευρώ) και από την άλλη, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αυτή τη στιγμή οι χειρότερες δυνατές, κάτι που αποδεικνύεται και από την «κλεισμένη», κατά τ’ άλλα, συμφωνία για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα. Αν και δεν αποκλείεται, το όνομα του Τάσου Δουβίκα να βρέθηκε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και για επικοινωνιακούς-εμπορικούς λόγους, προκειμένου, δηλαδή, να... ανέβει η τιμή του.

Βούκσεβιτς και Μιραλάς
 
Ένα άλλο όνομα που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες είναι αυτό του Νικόλα Βούκτσεβιτς, του 27χρονου μέσου της Μπράγκα, ο οποίος παρουσιάζεται να είναι επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για περίπτωση που δεν είναι εύκολη, από την άποψη ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και η πορτογαλική ομάδα για να τον παραχωρήσει θα απαιτήσει δεδομένα πολλά χρήματα.
 
Στο μεταξύ, ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ανροτέ, επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους στο Βέλγιο ότι ο πελάτης του δεν πρόκειται να μείνει στον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα (και η διάθεση) οι Πειραιώτες να τον αγοράσουν από την Έβερτον.

Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση η άμεση και ξεκάθαρη απάντηση του γνωστού ατζέντη στους ρεπόρτερ του Βελγίου, μιας και συνήθως είναι διαλλακτικός στις απαντήσεις του και πάντα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags