Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που θα συζητηθεί από Λόπες για το μέλλον του στην ΑΕΚ
| 2018-04-26 13:49:00

Δήλωση που θα συζητηθεί από Λόπες για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Δήλωση που θα συζητηθεί από Λόπες για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Τα είπε όλα με λίγες κουβέντες...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου μπακ-χαφ στην κάμερα της Nova: 

Για τους πανηγυρισμούς του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα, ο πρώτος μου επαγγελματικός τίτλος. Μεγάλη χαρά, απίστευτη και μοναδική ατμόσφαιρα από τον κόσμο που γιόρτασε τον τίτλο μετά από 24 χρόνια, κάτι που ήθελε πολύ, όπως και η διοίκηση. Το γιόρτασα έντονα, ο κόσμος μας στήριξε πολύ όλη τη χρονιά και στο τελευταίο παιχνίδι το διασκεδάσαμε όλοι μαζί».

Για το αν πίστευε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όταν ήρθε στην Ελλάδα: «Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Όταν ήρθα από την Λας Πάλμας έμαθα ότι η ΑΕΚ είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει τον τίτλο. Από την πρώτη μέρα όμως όταν άρχισαν τα ματς και έρχονταν τα αποτελέσματα, άρχισα να αισθάνομαι ότι ήταν πολύ πιθανό. Βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό μας βοήθησε. Με τα θετικά αποτελέσματα, μέρα με τη μέρα εγώ και οι συμπαίκτες μου νιώθαμε και πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν θα ανανεώσει: «Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΚ, ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει αλλά και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, είναι και θέμα διοίκησης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη».

Για την καλύτερη και την χειρότερή του στιγμή: «Χειρότερη ήταν όταν τραυματίστηκα, έμεινα περίπου έναν μήνα έξω και έχασα πολλά σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτά με την Ντιναμό που ήθελα πολύ να παίξω. Καλύτερη στιγμή δεν μπορώ να ξεχωρίσω, ήταν όλη η σεζόν γεμάτη με καλές στιγμές, η καλύτερη της καριέρας μου».

Για τα παιχνίδια που απομένουν: «Η γιορτή τελείωσε, σκεφτόμαστε τα δύο ματς που απομένουν και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με άλλους έξι πόντους. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΟΚ και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα σκεφτούμε και τον τελικό Κυπέλλου, που είναι πολύ σημαντικός στόχος. Πέρσι χάσαμε στον τελικό. Όμως πρώτα σκεφτόμαστε τα δύο ματς που μένουν στο πρωτάθλημα».

Για το αν προτιμά να παίζει μπακ, χαφ ή εσωτερικός μέσος: «Προτιμώ να παίζω πάντα. Δεν έχει διαφορά για μένα η θέση, παίζω ακόμα και επιθετικός αν το πιστεύει ο προπονητής. Το μόνο που θέλω είναι να βοηθώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να πετυχαίνουμε τους στόχους μας που είναι νίκες και τίτλοι. Ο προπονητής αποφασίζει που θα παίζω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags